Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Burgman I.

Op zich een prima meubelzaak alleen bij het contacteren over het afhalen van onze stoel, is niet vanaf het beging verteld dat ze bij het filiaal in Alkmaar aangepaste tijden hadden voor het afhalen... Op zich een prima meubelzaak alleen bij het contacteren over het afhalen van onze stoel, is niet vanaf het beging verteld dat ze bij het filiaal in Alkmaar aangepaste tijden hadden voor het afhalen van meubels dat was voor ons vervelend maar uiteindelijk konden we voor 11.30 bij de winkel zijn.
Ik vond het wel grappig dat de personeel in de winkel ons niet heeft gevraagd of we iets wilde drinken maar wel aan een paar bezoekers na ons. Wel apart....

a.j. bleyendaal

Mooi overzicht, uitgebreide collectie ,aantrekkelijke prijzen

Prima service, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

M de Boer-Reijerse

Medewerkers van de bezorging ging prima en snel.

Frans Jong

Goede ervaring prettige ontvangst niet opdringerig goede keuze mogelijkheid prijs kwaliteit verhouding is goed

Prima geholpen in het filiaal in Alkmaar.

Esther

Ik vond de verkoper echt een verkoper waardoor ik geen plezier beleefde aan het kopen van mijn bank, de verzorgers daar in tegen kanjers!!!!! Zo hun best gedaan

Theo

Goed en correct geholpen, en de koffie was heerlijk.

Lars Tesselaar

De medewerkers van woonsquare hebben me goed geholpen met het vinden van de juiste bank.

Helaas is er tijdens het ophalen een communicatie fout geweest vanuit woonsquare daardoor ik meerdere keren heb moeten terug keren. Er zou sprake zijn van een "vergoeding" maar hier is niks van terecht gekomen. Dit had van mij beter/ überhaupt opgepakt mogen worden. Ik heb hier niks meer over gehoord.

Ik ben wel erg blij met mijn bank, hij zit lekker en staat mooi in de woonkamer. Ik zal er dan ook nog veel plezier van hebben.