Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Manon Hardy

Helaas eerste ervaring helemaal niet tevreden in de winkel maat van lift laten zien, extra betaald om tot de 7e etage te LEVEREN. Bij levering bleek de lift te klein. WOONSQUARE zegt dan gewoon,... Helaas eerste ervaring helemaal niet tevreden in de winkel maat van lift laten zien, extra betaald om tot de 7e etage te LEVEREN. Bij levering bleek de lift te klein. WOONSQUARE zegt dan gewoon, helaas jouw probleem. Lift zelf nog eens moeten regelen en betalen.Helaas 1 e en laatste x dat ik bij jullie iets gekocht heb

TASTEKIN H.

Ben zéér tevreden..

Hartelijk dank voor jullie moeiten.

K. Visch

De winkel: heel netjes geholpen, goede uitleg, ruime keuze, rust en tijd wordt er voor je genomen, positief ervaring. Alleen ivm de feestdagen duurde het wat langer met leveren daarin was wel... De winkel: heel netjes geholpen, goede uitleg, ruime keuze, rust en tijd wordt er voor je genomen, positief ervaring. Alleen ivm de feestdagen duurde het wat langer met leveren daarin was wel slechte communicatie helaas.

Ria Hinz

We werden heel goed beraden en zijn zeer tevreden met de bediening

Ceulemans-Wormmeester

Was zeer vriendelijk personeel, en heeft ons goed voorgelicht ,hierdoor kwamen wij op de keuze voor deze 2 bankstellen.

Jeurissen

Mooie winkel waar je goed en netjes maar zeer beleefd wordt ontvangen
Zijn zeer correct als men een vraag stelt of als er iets is wordt correct en snel gehandeld

Anita ramakers

Zeer vriendelijk gemotiveerd personeel komen hun afspraken goed na

douven

PERFECT GOEDE AFHANDELING .BEN ZEER TEVREDEN .EEN AANRADER

Ger Boer

Op en top tevredenheid bij Woonsquare en dat telkens weer.
Mvg. Ger Boer

Wij zijn goed geholpen en de aflevering ging óók prima.