Bij de aankoop werd ons verteld dat onze oude banken ingeruild werden deze zouden in mindering gebracht worden. De bezorgers van onze nieuwe banken deden heel erg moelijk voor de oude banken...Bij de aankoop werd ons verteld dat onze oude banken ingeruild werden deze zouden in mindering gebracht worden. De bezorgers van onze nieuwe banken deden heel erg moelijk voor de oude banken mee te nemen.Dit vind ik onacceptabel een slechte verkooptruc .
Jan
Ik heb een compleet bankstel gekocht te weten een 3 2 en een 1 zitter en niet een van de goedkoopste er van uit gaande dat het geleverde bankstel net zo lekker zou zittenIk heb een compleet bankstel gekocht te weten een 3 2 en een 1 zitter en niet een van de goedkoopste er van uit gaande dat het geleverde bankstel net zo lekker zou zitten als in de showroom niet dus ik zit niet op een bank maar op een plank
rinus Janssen
Wat het product betreft zijn wij tot op heden tevreden ,veel meer kan ik niet zeggen om dat wij het pas een dag hebben. Maar wat de verkoper in Heerlen betreft daar heb ik geen goed woord...Wat het product betreft zijn wij tot op heden tevreden ,veel meer kan ik niet zeggen om dat wij het pas een dag hebben. Maar wat de verkoper in Heerlen betreft daar heb ik geen goed woord voor over, het was echt verkopen op zijn Turks, door drammen maar en dan het hele bedrag laten betalen, geen aanbetaling.
Personeel is opdringerig.. Meteen bij binnenkomst voel je de aanwezigheid.. Ik vindt dit persoonlijk niet zo prettig. Laat klanten eerst even zelf kijken en op jullie afkomen als ze vragen hebben of...Personeel is opdringerig.. Meteen bij binnenkomst voel je de aanwezigheid.. Ik vindt dit persoonlijk niet zo prettig. Laat klanten eerst even zelf kijken en op jullie afkomen als ze vragen hebben of hulp nodig.
Thevis
Goede bediening. En men neemt tijd voor de klant... Top