In de winkel erg netjes geholpen. De bezorgers spraken slecht nederlands en waren vrij lomp.
Een paar maanden geleden een hoekbank gekocht en die is onhold gehouden tot wij zeiden en nu mag hij bezorgd worden , super service!!!
Kees van Kouwen
Goed personeel /duidelijk uitleg.
R.Schoenmaker
Ervaring positief komen zeker terug voor een vervolg
Prettig geholpen, goed deskundig personeel
Middelweerd C.
De gekozen kleur van het leder had thuis een andere kleur, komt waarschijnlijk door de verlichting in de showroom, dus wij vinden de kleur te donker. De bezorger deed onmiddelijk een aanbod...De gekozen kleur van het leder had thuis een andere kleur, komt waarschijnlijk door de verlichting in de showroom, dus wij vinden de kleur te donker. De bezorger deed onmiddelijk een aanbod om tegen vergoeding van een flinke fooi de oude bank mee te nemen, daarna nogal moeilijk en wilde zelf een volle kast met inhoud van glaswerk verplaatsen, dit heb ik hem verboden , het kon ook anders, zoniet, neem je alles weer mee, met wat meer moeite is het wel gelukt, volgens hem moest de kamer leeg zijn. De bezorger heeft later wel zijn excuus aangeboden. Er zou vooraf gebeld worden, dit is niet gebeurd.
Jongerden
Snelle levering Poot vd bank is niet goed, eerste melding is niet binnengekomen na week nieuwe melding, nu zes weken wachten op service monteur, dat vinden wij te lang