De hulp in de showroom was goed. De communicatie na de bestelling was bar en boos (deze moest altijd vanuit ons komen BOVENDIEN was de communicatie telefonisch soms ronduit schandalig; zo is er...De hulp in de showroom was goed. De communicatie na de bestelling was bar en boos (deze moest altijd vanuit ons komen BOVENDIEN was de communicatie telefonisch soms ronduit schandalig; zo is er letterlijk tegen me gezegd dat een maand vertraging zonder bericht vanuit woonsquare gewoon mag en dat ik niet mag zeuren omdat het niet werd gedaan om te pesten) gelukkig werd ik de keer hierna zeer netjes en professioneel te woord gestaan door een andere collega.
H.J.Heblij
Ben naar tevreden geholpen door het winkelpersoneel en de aflevering met de juiste mensen.
Goed geholpen bij de showroom en de bezorging keurig netjes binnen de afgesproken tijd. Al het afval wordt netjes meegenomen. Dus een zéér tevreden klant!
Th van de Sanden
Hallo Het is zeer netjes afgeleverd. Maar de éne zit hoger als de anderen en er zit verschil in de hoogte we hebben al contact gehad met woonsquare
van der Donk
Wij werden zeer goed geholpen met een zeer goede uitleg over het geen wat wij wilde kopen.
piet lekx
Ik heb van de week mijn bankstel gekregen daar ben ik niet over te spreken het is heel anders dan ik dacht mankeert het een en ander aan
Piet van Meeteren
Levering bankstel 2 maanden later dan afgesproken is. Beloofde laptop nog steeds niet afgeleverd
In dec n bank gekocht, en veel en veel te laat geleverd. Personeel ( niet de bezorgers!!) gehaast en nogeens gehaast bah!
Super geholpen door iet wat echt uitziende verkopers. Voelde me behoorlijk opgelicht toen een week later je een laptop of scooter kreeg bij de bank en dikke aanbieding maar goed dat blijft geluk...Super geholpen door iet wat echt uitziende verkopers. Voelde me behoorlijk opgelicht toen een week later je een laptop of scooter kreeg bij de bank en dikke aanbieding maar goed dat blijft geluk hebben. De bank is 4 weken later bezorgd dan hij bezorgd zou worden, erg vervelend en je wordt niet goed te woord gestaan. Als we bellen zeiden ze steeds eind van de week, uiteindelijk na 3x bellen was de bank binnen en zou deze ongeveer meteen bezorgd worden. Helaas moesten we toen nog een week wachten. Al met al geen super ervaring met woonsquare.
Op zich goed, maar de bezorging ging wel heel erg gehaast en gestrest. Het moest allemaal vlug ,vlug,vlug waardoor er een stuk van mijn kozijn werd af gestoten.