Zeer tevreden. Werd goed geholpen , kreeg een lkr bakkie koffie en een lkr stuk taart De bank die zat daardoor heerlijke en toen heb ik hem maar gekocht zeer tevreden
Mariëtte
Ruime, lichte winkel. Het personeel is niet zo opdringerig als andere wel zijn. Levertijd is lang.
Detiger
Service kut
Rob
Twee keer wezen kijken , de eerste keer een mooie zithoek gezien ,was te groot voor onze woning , tweede keer 2x een 2 zits bank gekocht.
Seute
Fijne grote winkel, veel keus, fijne medewerkers, zeer vriendelijk en behulpzaam, laten je rustig rondkijken en staan direct voor je klaar bij vragen, geen opdringerige verkoop praatjes, gewoon...Fijne grote winkel, veel keus, fijne medewerkers, zeer vriendelijk en behulpzaam, laten je rustig rondkijken en staan direct voor je klaar bij vragen, geen opdringerige verkoop praatjes, gewoon eerlijk advies, mooie hoekbank uitgezocht voor een hele fijne prijs. Heerlijke koffie
Dennis Jansen
Klantvriendelijk en informatief
J. Oussoren
Relaxt en er wordt goed meegedacht
Marja Post
Zeer vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen.
Ellen Modder
Hartelijk ontvangst door alle medewerkers, goede uitleg en geen druk tot verkoop, vrijblijvend en informatief.
J.A.Rosenboom
We zijn erg vriendelijk ontvangen. De dame die ons hielp was heel behulpzaam en gaf goede informatie.