Bereikbaarheid showroom
Medewerkers/Verkopers
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Zeer prettige en mee denkende verkoper

Alles prima geregeld en ook zo geleverd.

Van der Voort

Ik ben al heel lang klant van woonsquare en als ze zo correct en vriendelijk blijven naar mij en de service goed blijven doen beveel ik woonsquare graan aan andere mensen.
Dus ga zo door...
Dus ga zo door zou ik aanbevelen. Want ja alles kan wel beter maar men moet ook een keer tevreden zijniet.
Vriendelijke groet Mevrouw M.v.d.Voort

Timmer

Met veel plezier woonkamer meubilair uitgezocht. Perfekte balans tussen aandacht van de verkoper en zelf kijken. (Vitrine, Tv Meubel, Eettafel, Salontafel, 2 bankstellen) Kleine aanpassing na de... Met veel plezier woonkamer meubilair uitgezocht. Perfekte balans tussen aandacht van de verkoper en zelf kijken. (Vitrine, Tv Meubel, Eettafel, Salontafel, 2 bankstellen) Kleine aanpassing na de aankoop was geen probleem. Levertijd met 4 maanden wat aan de lange kant maar te verwachten. Levering viel wat tegen. De mannen waren niet zo sociaal en beukte nogal met onze nieuwe meubels. Uiteindelijk bij twee meubelstukken zelf nog schroeven aan moeten draaien en planken recht moeten zetten. Verder gelukkig alles schadevrij.

Nieuwe bank eetkamer tafel en eetkamer stoelen gekocht

Vriendelijk behulpzaam

Verkeerde bedrag op de nota.. Geen groot bedrag,maar er werd wat lacherig over gedaan. Jammer,was wat slordig.