Bereikbaarheid showroom
Medewerkers/Verkopers
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Goede service .vriendelijke bezorgers en mooi bankstel

Ae VONCKEN

Alles Prima

Goede informatie en correcte behandeling , echt aan te bevelen

Ik raak iedereen woonsquare aan .goede service menselijk begripvol..en nemen zich de tijd ..voor mij een 10 en een goideale griffel chapeau. .mvg mevr H lejeune

Petra Van den Elzen

Ervaring met Woonsquare redelijk, leveringstijd ruim overschreden, geen goede tussen communicatie.
Zelf navraag moeten doen.

Hermanns

Heel vriendelijk in de winkel.
De bezorger was aan het mopperen en had er geen zin in. Wou zonder overleg de bank in de verpakking achter laten

Goede ervaring in de winkel. Bezorgers waren kortaf

Reumerman

De mensen van de winkel zijn super vriendelijk en daar word je goed geholpen.
Echter bij problemen mbt geleverde materialen laat de geleverde service te wensen over.
Na het melden van...
De mensen van de winkel zijn super vriendelijk en daar word je goed geholpen.
Na het melden van een klacht (de geleverde meubelen hebben gebreken) moet je een maand wachten op een "servicemonteur"
Ik leg bijna 2000 euro neer voor 3 kastjes, dan mag ik toch verwachten dat het degelijk materiaal is!

Dit is onze tweede aankoop van een bankstel bij woonsquare. De verkoper was vriendelijk, attent en dacht met je mee. We zijn naar tevredenheid geholpen. Alleen de aanbetaling welke in het... Dit is onze tweede aankoop van een bankstel bij woonsquare. De verkoper was vriendelijk, attent en dacht met je mee. We zijn naar tevredenheid geholpen. Alleen de aanbetaling welke in het verkoopgesprek werd genoemd vond ik te hoog, maar hier zijn we na overleg ook uitgekomen.
Wat de bezorging betreft vond ik een minpuntje dat meteen het openstaande bedrag gepind moest worden, zonder dat ik ook maar iets van bank had gezien en dat je moest tekenen voor het in goede orde ontvangen, waarbij de tijd ontbreekt om te controleren of er iets aan mankeert. Voor de rest hebben ze het netjes geleverd.

Familie Koot

Zo was het allemaal goed. Het is dat we er zelf bij waren.