Gewoon een leuke zaak, met genoeg keus. De service is tot nu toe goed, we hebben wel een klacht over de bank ingediend, en wachten nu af hoe die afgehandeld word. Daarna weet ik pas hoe...Gewoon een leuke zaak, met genoeg keus. De service is tot nu toe goed, we hebben wel een klacht over de bank ingediend, en wachten nu af hoe die afgehandeld word. Daarna weet ik pas hoe de rest van de service is, en of deze ophoud bij de verkoop.
Annelies Bom
Fijne winkel, fijn geholpen, mooie meubels, goed geleverd en super blij met de meubels!
R. Verslui
Prima winkel, prettige verkoper, bankstel netjes gemaakt en geleverd zoals was afgesproken.
jan van kerkoerle
Hoy eergister ons bankstel ontvangen we moesten wel even kijken ja in november besteld en gezien dus even wennen! maar fantastisch meubelstuk kon er toen alleen niet inkomen via...Hoy eergister ons bankstel ontvangen we moesten wel even kijken ja in november besteld en gezien dus even wennen! maar fantastisch meubelstuk kon er toen alleen niet inkomen via digi d om 10 procent terug te winnen? verders heel tevreden bedankt
tonpil
Heel.netjes.zeker.een.goede.ervaring
Goede ervaring
Edin Sabotic
Zeer slecht,meerdere keren meubels ter reoaratie aangeboden,herkeuze gekregen en toch niet de meubels gekregen dat ik med de verkoper afgesproken had,stiknaad niet in de kleur volgens de...Zeer slecht,meerdere keren meubels ter reoaratie aangeboden,herkeuze gekregen en toch niet de meubels gekregen dat ik med de verkoper afgesproken had,stiknaad niet in de kleur volgens de afspraak,sier kussens niet geleverd,klanten service gebeld ze weten niks van,staat niet op de bestelbon zeggen ze!!!Lange verhal kort te maken NOOIT MEER WOONSQUARE!!!