Positief. Wij zijn goed geholpen in de showroom en de bank werd uiteindelijk zelfs eerder bezorgd dan van tevoren was aangegeven
Alles is goed gegaan. Helaas wel 13 weken moeten wachten op de bank. Verteld was tussen 8-12 weken.
Showroom, collectie, bereikbaarheid ,persoonlijke aandacht, bezorging etc,...alles naar tevredenheid. Alleen het feit dat de prijzen niet duidelijk aangegeven staan vond ik vervelend. De bank waar...Showroom, collectie, bereikbaarheid ,persoonlijke aandacht, bezorging etc,...alles naar tevredenheid. Alleen het feit dat de prijzen niet duidelijk aangegeven staan vond ik vervelend. De bank waar mijn interesse naar uitging was een andere prijs, zou in een mindere kwaliteit stof worden geleverd dan dat er nu stond. Het gegoochel met de uiteindelijke prijs heb ik als heel vervelend ervaren. Vraag me nog steeds af of het nog goedkoper had gekund of dat ik meer waar voor mijn geld heb ontvangen. Terwijl de verkoper op zijn manier alles uit de kast haalde om maar te verkopen. Inmiddels een mooi bankstel binnen gekregen.
Ik ben tevreden met mijn banken en de bezorgens is prima verlopen en goed afgeleverd
Wendy
Prima, aardige verkopers. Willen wel heel graag een order scoren, maar dat was bij de meeste meubelzaken waar we zijn geweest wel zo
roy de haay
Wij zijn goed geholpen door de verkopers heel veel geduld en vriendelijk ga zo door.
Winkel alles piep en fijn tot dat je het thuis krijg dan is het om te huilen daarom mensen verkopen met een gebakje en lullen en lullen ?
Een fijne en prettig vriendelijk ervaring.
Huisman
Prima service. Correct en beleefd personeel. Hardwerkende bezorgers die snel en degelijk werk leverden