Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Anita

Goed gehopen tijdens verkoop, vriendelijk personeel. Lekkers in de showroom ivm Sint, mooie winkel. Klasse!!

'VONDENHOFF

BETALEN VOOR BRENGEN IS UIT DE TIJD
EN OOK BETALEN VOOR IN ELKAAR ZETTEN

Levering in precies 8 weken. Duidelijke communicatie. Zeer tevreden met de bank.

De meubels zijn in goede staat bezorgd
Alleen jammer dat de levertijd zo lang duurde en nog extra opliep.

Prima verkoop jn de winkel. 6 weken te late bezorging met heel veel heen en weer gebel. De eerste telefoontjes waren zeer klantonvriendelijk, later beter.
De bank voldoet niet aan onze...
De bank voldoet niet aan onze verwachting, de stoel wel. We hebben middels het formulier een klacht ingediend

F. de Haan, Culemborg.

Voor ons een goede ervaring. Personeel is ok. Goede keuzes in diverse meubels en assesoires. De enige opmerking is, dat de levering van onze “Coffeetable” (artikelnummer 398315) nog steeds niet is... Voor ons een goede ervaring. Personeel is ok. Goede keuzes in diverse meubels en assesoires. De enige opmerking is, dat de levering van onze “Coffeetable” (artikelnummer 398315) nog steeds niet is afgeleverd, helaas. Dat zou volgens de koopovereenkomst in week1-2018 geleverd worden, doch is nog steeds niet in ons bezit. De telefonisch afspraak met het hoofdkantoor (Rijen) is, de de levering deze week zou plaatsvinden. Tot op heden hebben wij daarover nog niets vernomen. Wellicht komt dat nog ?.

fkoenen@casema.nl

Geweldig, keurig netjes door jullie geregeld met ons nieuwe bankstel,

Prima bedrijf, zeer vriendelijke en gastvrij medewerkers.

Niets op aan te merken, prima.