Bank besteld bij woonsquare tijdens de black friday aanbiedingen. Mooie prijs voor een mooie bank, op maat gemaakt. Ook netjes op de afgesproken datum bezorgd. Wel zouden ze hiervoor bellen om een...Bank besteld bij woonsquare tijdens de black friday aanbiedingen. Mooie prijs voor een mooie bank, op maat gemaakt. Ook netjes op de afgesproken datum bezorgd. Wel zouden ze hiervoor bellen om een afspraak te maken hoe laat ze langs zouden komen; ze belden echter 's ochtends al aan met de bank. Gelukkig was ik thuis :)
Zeer vriendelijke en nette bezorgers. Oude bankstel en alle afval netjes mee. Correcte en snelle levering. Van mij en dikke 10
JF
Tot nu toe zeer goed
Tot nu toe zeer tevreden
Delil
Fijn op het gemak kunnen rond kijken in de winkel en heel fijn geholpen door de medewerkers!!! Top!!
Wij zijn zeer tevreden!
Cuijpers
Super bedrijf
Bijker
Zeer goed verkoper was duidelijk had verstand van zaken mijn wensen werden zo ver als kon gerealiseerd ??
Was goed, veel persoonlijke aandacht
Zojuist al de enquête ingevuld. Aanvullend: bij aflevering zou als service mooi zijn als ook het gebruik van de stoel wordt uitgelegd. Niet duidelijk was bijvoorbeeld hoe de hoofdsteun wordt...Zojuist al de enquête ingevuld. Aanvullend: bij aflevering zou als service mooi zijn als ook het gebruik van de stoel wordt uitgelegd. Niet duidelijk was bijvoorbeeld hoe de hoofdsteun wordt gebruikt. Naast onfatsoen van chauffeur wilden we dit graag erbij vermelden.