Mooie meubels , en goed geholpen . Alleen jammer dat ik zaterdag 17-8 nog een extra kast heb gekocht ( 699 ) en dat dan zondag folder in de bus ligt en dezelfde kast erin staat met 21% korting . Das...Mooie meubels , en goed geholpen . Alleen jammer dat ik zaterdag 17-8 nog een extra kast heb gekocht ( 699 ) en dat dan zondag folder in de bus ligt en dezelfde kast erin staat met 21% korting . Das bijna 140 minder 😬
Bert
Goed geholpen, de eerste zaak die zonder problemen een bankstelven draaistoel in de zelfde stof kunnen leveren. De andere zeggen het ook allemaal te kunnen, maar helaas net niet voor het setje die...Goed geholpen, de eerste zaak die zonder problemen een bankstelven draaistoel in de zelfde stof kunnen leveren. De andere zeggen het ook allemaal te kunnen, maar helaas net niet voor het setje die ik dan wil.
de jong
Zeer goed
Slecht. De ervaring in de winkel was wel oké, jammer was dat het personeel over klanten zaten te klagen wat wel bijzonder was. De ervaring daarna was echt om te janken.. bank in maart gekocht en...Slecht. De ervaring in de winkel was wel oké, jammer was dat het personeel over klanten zaten te klagen wat wel bijzonder was. De ervaring daarna was echt om te janken.. bank in maart gekocht en aanbetaald maar nog steeds niet binnen. Woonsquare geen ook geen updates mbt verwachte levertijd. We hebben gevraagd om een tegemoetkoming maar daar kunnen we naar fluiten.
nvt
Viel een beetje tegen toen ik hoorde wat het kost om af te leveren en om de oude mee te laten nemen , maar alsnog redelijk opgelost
Scheers
Goede ervaring
J.P.Theunissen
Werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen met advies
Woonsquare
Leuk ontvangen in de winkel Bank en stoelen van de zelfde stof besteld Ze beloven in de winkel mei binnen Juni heb geleveld bank is binnen stoelen niet andere leverancier O oke...Leuk ontvangen in de winkel Bank en stoelen van de zelfde stof besteld Ze beloven in de winkel mei binnen Juni heb geleveld bank is binnen stoelen niet andere leverancier O oke en als ik kleurverschil heb dan Dan lossen we dat op Krijg ik me bank dan want stoelen komen later van andere fabrikant Ja dat kan als je alles eerst betaald anders kunnen we de bank niet leveren en kost je extra bezorgkosten Vandaag mail gehad ze denken wat niet zeker is half augustus de stoelen te kunnen leveren Ik zeg kan ik dan me koopcontract ontbinden Ja dat kan maar niet kosteloos Oké wanneer kan het wel kosteloos NIET HOE DAN VOOR MIJ NOOIT MEER DEZE ZAAK MENSEN KOOP ER NIKS ZE HOUDEN JE AAN HET LIJNTJE