Bijzonder slecht. Waardeloze klantenservice. Ik krijg geen reactie. Niet in de winkel en ook niet via email. Nog nooit ben ik zo slecht geholpen
Jianwei Chen
Woonsquare Alkmaar
Vriendelijk ontvangen
Matthew
Erg goed, fijne meedenkende medewerkers!
H.Berkers
Schandalig een vreselijke fatbike kado te geven I.p.v. b.v. zonnepaneel of iets dergelijke
Ria Pereboom
Vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Ze luisteren goed naar je wensen. Ben zeer tevreden
Van Everdink. 378192
Keuze type reeds eerder bepaald, kleur bepalen, keurige afhandeling, andere dag top op tijd binnen BoZ. gebeld!!! Keurig en prachtig verpakt in kartonnen dozen. Stonden al klaar. Maak je niet veel...Keuze type reeds eerder bepaald, kleur bepalen, keurige afhandeling, andere dag top op tijd binnen BoZ. gebeld!!! Keurig en prachtig verpakt in kartonnen dozen. Stonden al klaar. Maak je niet veel meer mee. Chapeau. Wij zullen u aanbevelen!!!!
S
Bij verkoop hanteren ze een levertijd mondeling TOT 12 WEKEN. Ik ging daar van uit omdat ik op vakantie ga. Nu geven ze aan dat in het contract 16/17 weken staat voor levertijd! Blijkbaar staat zo...Bij verkoop hanteren ze een levertijd mondeling TOT 12 WEKEN. Ik ging daar van uit omdat ik op vakantie ga. Nu geven ze aan dat in het contract 16/17 weken staat voor levertijd! Blijkbaar staat zo klein in het contract dat we het over het oog hebben gezien. Ik vroeg het 2/3 keer. En meneer gaf echt aan maximaal 12 weken! Nu zit ik al weken zonder bank…
Dijkstra
Woltman
Erg goed goede service en erg vriendelijk personeel.