Gewoon een slechte service als er iets is aan het bankstel wordt je gewoon aan het lijnje gehouden bij hun dan zijn ze weer vrij of zijn ze weer ziek voor een afspraak te maken met servicespecialist
Andebrhan
Ik zeg nieks ik was een dagje geweest maar was goed
Pertijs
Vriendelijke verkopers. En zeer goede uitleg over product
Joop en Toos Hiele
Kijk afspraak gemaakt. Wij werden ontvangen door Roel Bekink. Dit is een fantastisch mens sociaal en apathisch mens en aan hele goede verkoper. Hij is erg enthousiast en hij helpt de klant net...Kijk afspraak gemaakt. Wij werden ontvangen door Roel Bekink. Dit is een fantastisch mens sociaal en apathisch mens en aan hele goede verkoper. Hij is erg enthousiast en hij helpt de klant net zo lang totdat helemaal tevreden is. Joop en Toos Hiele.
H te Koppele
Heel bijzonder dat u bij woonsquare een fatbike kado doet terwijl daar zoveel om te doen is. Zeker met betrekking tot veiligheid en overlast. Hoe verzinnen jullie dit?
John
Prima service, goede prijs. Levering/ eindresultaat nog afwachten maar service klinkt vooralsnog goed.
Th.Nijssen
Buiten het gedrag van de manager, ben ik laatstleden maandag zeer goed geholpen met kennis van zaken en zeer vriendelijk
Woonsquare
We werden in de winkel heel aardig ontvangen en goed geholpen, en toen begon t gedonder, bestelling in Jan gedaan . Binnen acht to t tien weken nog niks van de bank gehoord, even gewacht, toen na...We werden in de winkel heel aardig ontvangen en goed geholpen, en toen begon t gedonder, bestelling in Jan gedaan . Binnen acht to t tien weken nog niks van de bank gehoord, even gewacht, toen na twaalf weken gebeld. Nee de levertijd voor deze bank is twaalf tot zestien weken. Oké foutje kan. Maar u raad t al na zestien weken nog steeds niks, geen bericht geen belletje, dus zelf weer maar bellen. Er was wat met de levering van de producten die nodig waren uit t buitenland. Dus weer wachten. Nou eindelijk na 7 maanden heb ik mijn bank. Maar de telefonische afspraken voor een compensatie voor t lange wachten zijn niet nagekomen. Bovendien raam voordeur kapot. Maar bank staat eindelijk.