Wotex

Snelheid afsturen
Produkt(en) naar verwachting / kwaliteit produkt(en)

van der Leegte Rachel

Super en goede service.

Dat jullie ook aan particulier verkopen.

Geen verbeterpunten ik ben super tevreden.

FAM. Neggers

Goederen keurig op tijd geleverd. De prijs kwaliteitverhouding is verrassend goed. Ik ben meer dan tevreden met Wotex en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Ik kan geen nadeel bedenken. Alles was uitstekend.

Ga zo door.

IPS

Onderdelen voor reparatie bank snel geleverd. Breed assortiment.

Zichterman

Reactie Wotex:

Hartelijk dank voor uw bericht, echter denk ik dat u zendingen door elkaar haalt.
Wij versturen namelijk niet met DHL.

Gelderse Meubelstoffering

Vriendelijk en accuraat

Goede service

Nvt

KS

Goede producten en snelle levering

Goede producten en eerlijke voorlichting op de website. Ook het gegeven dat er naderhand gevraagd wordt om feedback is prima!

Producten op de website zijn plaatselijk lastig uit te zoeken. Bijvoorbeeld bij bestellen vanaf een tablet. Bijvoorbeeld: ritsen( met name ritsband op rol) de kleuren zijn weergegeven in diverse... Producten op de website zijn plaatselijk lastig uit te zoeken. Bijvoorbeeld bij bestellen vanaf een tablet. Bijvoorbeeld: ritsen( met name ritsband op rol) de kleuren zijn weergegeven in diverse foto’s. Op die foto’s zijn doublures (dwz een kleur kan voorkomen op meerdere foto’s) Dan moet je de kleur proberen te beoordelen, en elke kleur heeft een naam en een nummer. Als je dan bij die ritsband bijpassende ruiters wilt kopen, staan daar uitsluitend de kleurnummers genoemd. Dan is de kans op vergissen groot. Ook kun je niet makkelijk vanuit de ritsband- bladzijde “surfen” naar die van de bijpassende ruiters. Ook was ik op zoek naar elastisch rubberen band in beige, 35 mm. Dat werd niet aangeboden.

Broekman

Prima, betrouwbaar en redelijk snelle levering

alles klopt

Daimy

Prima winkel voor advies en benodigdheden voor het stofferen van meubelen.

Goed advies, assortiment, en kwaliteit.