Marieke Stam

Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Het resultaat was prachtig,

Elly de Meij

Veelzijdig

Voldoet aan verwachtingen

Jack

Zoals altijd weer een prachtig schilderij gekregen

B. Brouwer

We hebben een prachtig schilderij gekocht . gekozen uit 2 bestaande van de site. Na telefonisch contact te hebben gehad of Dit mogelijk was. Erg goed te woord gestaan met duidelijk uitleg..

Wesley meijer

De schilderijen die wij hebben besteld zijn nog mooier dan we hadden gedacht.

Klaas

Ik kwam via Google op de website terecht, op zoek naar "iets" om een lege muur te decoreren.
Vanaf dat moment zijn mijn ervaringen goed. Een "knop" werkte niet, maar op een mail daarover werd direct gereageerd en zo bleef het van het eerste contact tot aan de aankoop en levering.

RA van Dam

In 2015 gebeld voor de mogelijkheid om een cadeaubon te maken voor een schilderij in ons nieuw te bouwen huis. Een mooie bon met persoonlijke tekst ontvangen en aan mijn partner cadeau gedaan. Na... In 2015 gebeld voor de mogelijkheid om een cadeaubon te maken voor een schilderij in ons nieuw te bouwen huis. Een mooie bon met persoonlijke tekst ontvangen en aan mijn partner cadeau gedaan. Na wat vertraging met de bouw hebben we de bon na 3 drie jaar zonder probleem verzilverd met een prachtig schilderij aan de wand als resultaat.

Har van Dreumel

Zeer duidelijk en goede uitleg