Eddie

Bezwaar laten maken. Prettig contact en een mooie uitkomst op het bezwaar. €28000,- is de WOZ naar beneden bijgesteld. Toch een besparing van circa €118,- per jaar.

WOZwet, bedankt!

A.J.

Het was opvallend makkelijk om het verzoek van bezwaar-aantekenen in te dienen. WOZWET.nl heeft dit vervolgens opgepakt en volledig verzorgd. Tussentijds werd ik door hen op de hoogte gehouden, en... Het was opvallend makkelijk om het verzoek van bezwaar-aantekenen in te dienen. WOZWET.nl heeft dit vervolgens opgepakt en volledig verzorgd. Tussentijds werd ik door hen op de hoogte gehouden, en zojuist de definitieve beslissing te horen gekregen. Voor mij zeker positief uitgevallen. Keurig hoor!

Hugo

Na mijn eerste aanmelding werden er meer foto's gevraagd om op te sturen. Hierna werd ik geïnformeerd dat mijn bezwaar in behandeling werd genomen en dat dit enige tijd zou duren voordat het... Na mijn eerste aanmelding werden er meer foto's gevraagd om op te sturen. Hierna werd ik geïnformeerd dat mijn bezwaar in behandeling werd genomen en dat dit enige tijd zou duren voordat het resultaat zou worden medegedeeld.
Mijn bezwaar werd gehonoreerd, de WOZ waarde werd verlaagd waardoor ik minder moest betalen. Het is nu wachten op de restitutie.

Hulde voor deze organisatie.

Judith

Ik heb destijds een hele lijst ingevuld over ons huis en waarom ik vond dat de WOZ hoog was uitgevallen.
Nooit meer aan gedacht maar vandaag bericht gekregen dat de WOZ waarde verlaagd is door het bezwaar van WOZwet.nl.

Johannes

Hierbij willen wij vertellen, dat wij heel goed zijn geholpen
door WOZwet.nl, zij hebben gezorgd dat onze WOZ waarde , dusdanig verlaagd is, waardoor wij veel voordeel ondervinden.
Wij...
Hierbij willen wij vertellen, dat wij heel goed zijn geholpen
Wij raden u aan dezelfde stappen te ondernemen als ons.
Neem dan contact op met WOZwet.nl

Kees

Ik had er zelf geen fiducie in maar toch een belangrijke verlaging van mijn woz-waarde. Dus minder belastingen.

Ingrid

Het is voor iedereen aan te raden om bezwaar te maken, Men hoeft er niets voor te doen het wordt voor een ieder door dit team van a tot z geregeld. Men kan er op vertrouwen, want deze mensen zijn... Het is voor iedereen aan te raden om bezwaar te maken, Men hoeft er niets voor te doen het wordt voor een ieder door dit team van a tot z geregeld. Men kan er op vertrouwen, want deze mensen zijn er heel lang mee bezig eer het rond is. In het voorjaar opgestart, in het najaar eindresultaat eindresultaat . Grandioos of het nou voor veel of weinig geld is, het is de moeite waard voor Het hele team enorm bedankt.

j

Alles is volgens ons goed opgenomen en bekeken bezwaren ook echt meegenomen

JGFA

Op deze eenvoudige wijze toch een besparing bereikt.