Luc

Eenvoudige, duidelijke, gratis procedure. Je wordt van elke fase op de hoogte gehouden. Resultaat prima; 6% lagere WOZ-waarde. Van harte aanbevolen!

Serge

Alles voor mij succesvol geregeld.

Hilda

Al 2 jaar op rij goede resultaten bij WOZ waarde de belasting werd flink omlaag gezet. Ik kan het alleen maar aanbevelen om te protesteren in deze zaak meestal heb je gelijk en kan het je veel geld... Al 2 jaar op rij goede resultaten bij WOZ waarde de belasting werd flink omlaag gezet. Ik kan het alleen maar aanbevelen om te protesteren in deze zaak meestal heb je gelijk en kan het je veel geld besparen.

Willy

WOZwet.nl heeft alles voor ons geregeld.
Het enige wat wij zelf hebben gedaan is enkele foto's van ons huis doorgestuurd naar WOZwet.nl
Dus weinig voor hoeven te doen met een heel goed...
WOZwet.nl heeft alles voor ons geregeld.
Dus weinig voor hoeven te doen met een heel goed resultaat.

Bij deze, BEDANKT medewerkers van WOZwet.nl voor jullie inzet.

Gerrit

Niet veel werk en toch geld terug. Bedankt

Mvg G RIENSTRA

E.C.

Bedankt voor de goede afhandeling.

Henny

David tegen Goliath, zo voelde ik mij. Mijn premie A woning werd ijskoud vergeleken met de veel duurdere klassen. Gevolg een veel te hoge WOZ waarde, tel daarbij nog achterstallig onderhoud door de... David tegen Goliath, zo voelde ik mij. Mijn premie A woning werd ijskoud vergeleken met de veel duurdere klassen. Gevolg een veel te hoge WOZ waarde, tel daarbij nog achterstallig onderhoud door de 6 jarige ziekte van wijlen mijn echtgenoot, dan voel je jezelf echt in de tang genomen. Hoe dan dit besluit aan te vechten? Gelukkig las ik een artikel van WOZwet.nl. Die namen mijn verweer over. Iets dat ik als leek nooit zo zou kunnen doen. Met een geweldig resultaat. Een WOZ waarde vermindering van € 25.000,-. Maar liefst een besparing van ca. € 105,-. Echt super.

Corine

Aanvankelijk sceptisch over het concept maar met een minimale tijdsinvestering toch geld weten te besparen doordat de WOZ-WAARDE nu lager is uitgevallen.
Het concept is zeer gemakkelijk in te...
Het concept is zeer gemakkelijk in te vullen en alle stappen wijzen zich vanzelf. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de bezwaarmaking.

Cees

Uiteindelijk is het goed gekomen. Maar na de eerste ronde met foto's, moest er vanuit de gemeente - voor mij onverwacht - een tweede set foto's worden ingeleverd. Met alle verklaringen erbij. Ik had... Uiteindelijk is het goed gekomen. Maar na de eerste ronde met foto's, moest er vanuit de gemeente - voor mij onverwacht - een tweede set foto's worden ingeleverd. Met alle verklaringen erbij. Ik had het gevoel dat ik dubbel alles moest doen en weet eerlijk gezegd niet wat jullie nu precies hebben gedaan.

Haran

Snel en gemakkelijk aangevraagd