Alexander

Fijne en snelle communicatie over de procedure, bedankt voor al je hulp Kevin.

frederik

Gewoon heel goed gedaan.

John

Op zoek naar gerechtigheid met betrekking tot de woz-waarde van mijn huis, kwam ik al snel via internet in contact met wozwet.nl. Na een correcte E-mail correspondentie, waarbij ik verzocht werd een... Op zoek naar gerechtigheid met betrekking tot de woz-waarde van mijn huis, kwam ik al snel via internet in contact met wozwet.nl. Na een correcte E-mail correspondentie, waarbij ik verzocht werd een aantal foto’s van mijn woning te oploaden, kreeg ik na enige tijd een positieve uitslag dat mijn woning te hoog was ingeschat en ik daarom een mooi bedrag terug mocht ontvangen. Hartelijk dank voor jullie hulp hierbij.

Christiaan

Jullie inzet heeft onze WOZ-waarde van ons koophuis naar beneden bijgesteld. Daardoor zijn onze belastingtarieven verlaagd. Top!

Desiree

Mijn Woz vond ik te hoog, heb een bezwaar ingediend en na nogmasls extra foto’s sturen kreeg ik maanden later toch mijn gelijk, woz is verlaagd met 20.000

Karen

Net als vorig jaar weer uitstekend gedaan, dankzij jullie nu al 2 jaar succes en minder belasting.

Sebastiaan

Ik vond dat de gemeente de WOZ-waarde veel te hoog had ingeschat, voor dat bedrag zou ik het direct verkopen. Dankzij wozwet.nl is de WOZ waarde nu naar een acceptabele hoogte teruggebracht.

Marco

We mogen best tevreden zijn over het eindresultaat. De bezwaar redenen van WOZ wet waren doorslaggevend en ze hebben alles voor me geregeld.

Theo

Ik had mijn woning alleen maar aangemeld om het eens te proberen, ik had niet verwacht dat mijn belasting ook echt zoveel zou dalen.

Jeannette

Via reclame werd ik bekend met de mogelijkheid om bezwaar te maken, ik heb mij hierna aangemeld en mooi gelijk gekregen. Scheelt toch weer in de kosten.