Op het moment dat ik dacht " zal ik nog ooit iets horen van de WOZ ,krijg ik een mail ,met het fantastisch nieuws dat het verlaagd wordt , Echt m'n voorgevoel klopte dus ,ben blij dat ik de...Op het moment dat ik dacht " zal ik nog ooit iets horen van de WOZ ,krijg ik een mail ,met het fantastisch nieuws dat het verlaagd wordt , Echt m'n voorgevoel klopte dus ,ben blij dat ik de stap gewaagd heb ,en het leuke is dat je dan verrast wordt met het mooie nieuws ,Bedank voor jullie tijd en moeite !
Yvonne
Prima ervaring, zeker aan te bevelen!
Henk
Ik was vergeten dat ik dit in maart al had gedaan jammer dat de uitslag nu pas bekend is maar dat zal wel normaal zijn met die ambtenaren benieuwd wanneer ik het geld terug krijg van de roverheid...Ik was vergeten dat ik dit in maart al had gedaan jammer dat de uitslag nu pas bekend is maar dat zal wel normaal zijn met die ambtenaren benieuwd wanneer ik het geld terug krijg van de roverheid zou bijna 200 euro moeten zijn dat ze teveel hebben gerekend!!!1!
Wilma
Serieus genomen
Mels
Het is de moeite waard om het na te laten kijken en zeer zeker door zo"n gespecialiseerd bedrijf, je hoeft er weinig voor te doen en het levert je een mooi bedrag op.
Een dikke merci!
Christiaan
Ik kreeg zojuist te horen dat ik 364 euro bespaar op mijn belastingen. Dit had ik niet verwacht dat is echt veel. Ik moest wel nog wat foto's sturen nadat ik bezwaar had gemaakt, maar dat is niet erg
Geert
Na een aantal vragen te beantwoorden zijn zij aan de slag gegaan. Na even niets gehoord te hebben mailde ze mij de uitslag. Mijn WOZ-waarde is 60.000 euro verlaagd en ik krijg geld van de...Na een aantal vragen te beantwoorden zijn zij aan de slag gegaan. Na even niets gehoord te hebben mailde ze mij de uitslag. Mijn WOZ-waarde is 60.000 euro verlaagd en ik krijg geld van de belastingen terug, klasse !!
Lola
Het was erg gemakkelijk om me aan te melden. Daarbij is dit het enige woz-bureau waar géén geheime of extra kosten op een of andere manier kunnen komen in tegenstelling tot andere bureaus. Verder...Het was erg gemakkelijk om me aan te melden. Daarbij is dit het enige woz-bureau waar géén geheime of extra kosten op een of andere manier kunnen komen in tegenstelling tot andere bureaus. Verder heb ik snel antwoord gekregen op mijn vragen. Kortom: topservice!
Maurice
Het was eenvoudig om mij aan te melden, het duurde wel even maar dat lag aan de gemeente maar nu is mijn WOZ-waarde verlaagd.