Chris Damen

Zeer goede ervaring. Snel en correct

Snelle levering en snelle reactie

koos Vorstenbos

Duidelijke website, snel gelevers en duidelijke communicatie.

snelle en correcte levering

H Snijder

Bestelde producten niet op voorraad , levertijd onbekend

Alex

Correcte prijs voor en goed product, was hetgene wat ik verwacht had.

Snel geleverd, stevig verpakt en alle filters individueel verpakt.

Mulder

Dik tevreden over wtw-filtershop!

Het te bestellen filter was makkelijk te vinden op de webshop. Daarnaast was de bezorging megasnel!

Ruud Timman

Uitstekend alles volgens afspraak!

Sterk punt tijdens de bestelling zeer goed op de hoogte gehouden
over de levering!!!

Andy

Goede uitleg, aardig personeel

Marinus Doezelaar

Goede en snelle service !

R

Snelle bezorging en groot assortiment redelijk geprijsde filters voor de ventilatieroosters van ramen. De filters waren echter niet de ideale oplossing en niet wat ik verwachtte. Ze zijn van een... Snelle bezorging en groot assortiment redelijk geprijsde filters voor de ventilatieroosters van ramen. De filters waren echter niet de ideale oplossing en niet wat ik verwachtte. Ze zijn van een lichte schuim, zo licht dat ze niet strak in het rooster blijven zitten. Ik weet niet eens zeker of ze nu goed zitten. Een steviger en veel dikker materiaal zou fijner zijn geweest. Maar goed, voor de gevraagde prijs mag ik niet klagen.

redelijk geprijsde filters voor ventilatierooster, goede klantenservice, gemakkelijk te bestellen, goede communicatie om mij op de hoogte te houden van de status van mijn bestelling, en snelle... redelijk geprijsde filters voor ventilatierooster, goede klantenservice, gemakkelijk te bestellen, goede communicatie om mij op de hoogte te houden van de status van mijn bestelling, en snelle bezorging

Katleen Vergaelen

Aanrader!

gemakkelijk wegwijs op de website (type toevoegen bij de omschrijving van de producten), correcte prijzen