Th. Van Cann

Makkelijk besteld en snel en correct afgeleverd.

Binnen24 uur is het in huis.

Segers

Bij de eerste bestelling liep het niet zo vlot omdat het product niet op voorraad was en dit niet gecommuniceerd werd. Daarna ontvingen wij een mail dat product weer op voorraad was. Tweede... Bij de eerste bestelling liep het niet zo vlot omdat het product niet op voorraad was en dit niet gecommuniceerd werd. Daarna ontvingen wij een mail dat product weer op voorraad was. Tweede bestelling/levering liep perfect

x

P. Hoekstra

Vlotte levering van filters; bleek verkeerde bestelling; direct daarna juiste filters geleverd (alleen ontbrak de beloofde factuur in de verpakking)

Klantvriendelijk

X

Op zich gewoon goed!

Op zich gewoon goed!

Voor de niet in de filterwereld bekende leek zou het nuttig zijn, wanneer handelsaanduidingen zoals HEPA-filter of de gewone stofzuigerzakken, zich bevinden in het rijtje van G1 t/m F9.

Zwak punt: De bezorging door DHL vind ik lastig omdat ik thuis moet wachten tot ze geweest zijn; er is geen vast afleverpunt in de buurt zoals Post.nl dat wel heeft.

G.J. van Riel

Ik had problemen met het vinden van filters voor mijn airco. de dealer kon mij niet helpen of wilde niet helpen. na een e-mail naar deze winkel is was het zo gepiept. prima

goede info voorziening, snel antwoord en snelle verzending.

meuris guy

Zeer goed

Zeer gebruiksvriendelijke webshop

Verest

Een duidelijke en overzichtelijke site waardoor de filters snel besteld en geleverd konden worden.

- goede prijzen;
- goede terug koppeling over de status van de bestelling;
- snelle levering.

J. Bootsman

Goed en betrouwbaar

Bestelling dag erna bezorgd keurig netjes en een goede beschrijving hoe de filters te plaatsen.