Gretel van Mechelen

Mijn ervaring was goed ze zijn correct. Ik ben nog wel aan het wachten op een backorder

Ik had het verkeerde product besteld en er werd onmiddellijk het juiste product verzonden.

snel & co

Snelle en goede levering

Jordan

Was een bedrijf waar ik eerder heb besteld. Dus. een goede ervaring uit het verleden. Maar is helaas een stuk duurder geworden en duurde erg lang kwa levering.

Een goed assortiment met relevante informatie.

Gering

Snelle levering en goed

Het is prima zo

Corine van Dijk

Het is de 1e keer dat ik besteld heb want we zijn hier pas komen wonen.

Heb geen moeite gehad met de bestelling.

Martijn Pieffers

Prima ervaring mee. Goede producten, ook eigen merk filters. Super prijs en uiterst nette en snelle levering!

B. Roosenboom

Bestelling via internet verliep prima, snelle bezorging.
Goede feedback over de levering!
Bestelling via internet verliep prima, snelle bezorging.
Goede feedback over de levering!
Toen bleek verkeerde dilters snelle reactie en meteen opsturen juiste filter met gratis retour van de eerdere filters, prima!

Heel klantvriendelijk!

peter

Vlotte, vriendelijke, goede behandeling van de bestelling.

website, snelheid, bereikbaarheid.

Roelof

Prima service en snelle levering.

Klein puntje van feedback, als een deel van de order in backorder is zou ik ook graag een email hiervan ontvangen, omdat ik niet altijd direct de inhoud van de doos kan beoordelen en dan pas de brief vind.

kristof

Zeer vlot en behulpzaam