helmie BINDELS

Snelle service en niet te duur

Snelheid

TwotwoFive

Prima, snel geleverd. Alleen jammer dat de verzendkostwn bijna even hoog zijn als het product zelf

M

Zeer snelle levering, klantgericht.

Verkeerde bestelling gedaan,na een telefoontje nieuwe bestelling volgende dag binnen. Zeer goed afgehandeld hoefde niet eens de nieuwe bestelling voorruit te betalen. Zeer tevreden kant

A. Stokvis

1x iets gekocht, vlot geleverd.

Nvt

Is OK, jammer van de relatief hoge bezorgkosten.

Goede website

H.L.Willemsen

Mijn indruk over WTW-Filtershop is goed. Mijn ervaring met de bezorgdienst DHL is slecht. Zij zijn 2 x de afspraak om te bezorgen tussen 14.00 uur en 18.00 uur niet nagekomen. Zij beweerden dat wij... Mijn indruk over WTW-Filtershop is goed. Mijn ervaring met de bezorgdienst DHL is slecht. Zij zijn 2 x de afspraak om te bezorgen tussen 14.00 uur en 18.00 uur niet nagekomen. Zij beweerden dat wij niet thuis waren dat is een leugen. De eerste dag zijn ze niet geweest en hebben ook geen bericht achter gelaten. De tweede dag zijn ze ook niet geweest vrijdagavond heb ik op track en trace gekeken en toen stond er op dat DHL zaterdag zou bezorgen. Zij zijn dan ook zaterdag geweest. De bezorger heb ik aangesproken hij bood zijn excuus aan. Het was de eerste keer dat ik iets heb gekocht bij dit bedrijf, geen beste ervaring. 3 dagen thuis zitten wachten. Ik heb tussentijds ook nog contact gehad met WTW-Fitershop die konden ook niets doen. Tot op heden heeft dit bedrijf niet geinformeerd of het pakket is bezorgd.

Frans Beerens

De bestelling werd vlot uitgevoerd en we waren snel geholpen. Ook een mail om nadere informatie werd prompt beantwoord

gedetailleerde omschrijving van de producten en duidelijke prijsaanduiding

Mieke van Dijk

Uitstekend, ik had het verkeerde produkt besteld en ben bijzonder goed en vriendelijk te woord gestaan.
Het “ probleem” is heel mooi opgelost en ik heb gelachen met de medewerker. Echt super

Ten eerste: zeer snelle levering
Ten tweede ( maar is nog beter dan eerste) mooie service per telefoon : zie boven

M.P.C. van Cruchten

Zeer goed.

Snelle levering.

Van Oort

Erg snelle service, goede en betaalbare producten.