mieke kramer

Prima service, snel geleverd

snelle levering, de volgende dag al

Jannes Koetsier

Goede info. snelle service

prompte verzending. afterpay

Roland

Zeer goede prijs kwaliteit

L. Ditzel

Heb reeds vaker iets besteld bij WTW-filtershop en nu ik het bestelnummer weet kan ik heel gemakkelijk en super snel dat bestellen wat ik nodig heb en alles gaat zonder enige problemen en super... Heb reeds vaker iets besteld bij WTW-filtershop en nu ik het bestelnummer weet kan ik heel gemakkelijk en super snel dat bestellen wat ik nodig heb en alles gaat zonder enige problemen en super snel, ik ben erg tevreden.

Als je het bestelnummer niet weet of niet kunt vinden dan bel je gewoon op en alles word direct samen met jou bekeken en de eventuele nieuwe bestelnummers doorgegeven, super klantvriendelijk.

meeter

Adekwate reaktie

advies met kennis van zaken

Monique Berends

Filter voor afzuigkap besteld, erg makkelijk te vinden op de website, snelle levering

Voor weinig geld een prima product. Snelle en correcte levering

R Wolfe

Heb voor het eerst bij dit bedrijf filters besteld en tot zover alles goed gegaan.

Snelle afhandeling en correct afgeleverd.

Dimitri

Heel goede ervaring, goede service, snelle communicatie.
Geen opmerkingen.

Toen bleek dat ik net het verkeerde model van filter gekocht had werd zonder problemen het juiste type besteld en nageleverd.
De omruiling kon ook zonder problemen of discussie uitgevoerd...
De omruiling kon ook zonder problemen of discussie uitgevoerd worden.

Wim Marx

Het is voor de eerste keer dat wij filters nodig hadden en deze door het zoeken op internet bij jullie besteld hebben. Alles is perfect geregeld. Een verbeter puntje hebben wij. DHL heeft het... Het is voor de eerste keer dat wij filters nodig hadden en deze door het zoeken op internet bij jullie besteld hebben. Alles is perfect geregeld. Een verbeter puntje hebben wij. DHL heeft het pakketje gebracht op moment dat wij niet thuis waren. Wij een briefje in de bus dat ze de volgende dag terug komen tussen 11:00 en 15:00 uur. Echter géén telefoonnummer als dit ons niet zou uitkomen.

Het digitaal volgen van onze bestelling.

Peter Arijs

Goede catalogus, snelle afhandeling, snelle levering; prima !