Anouk ten Velden

F. Goedhart

Doet gewoon wat je van het bedrijf verwacht.

Mirjam

Snelle levering, volgende dag in huis. Helaas verkeerde model, maar dit werd supersnel opgelost: juiste filter weer volgende dag in huis en kon verkeerde filters gratis retourneren. Superservice!

Klantvriendelijke benadering, oplossingsgericht

Kramers

Via Google kwam ik voor het gewenste filter snel bij WTW-filtershop.nl uit. De bestelling liep ook vlot. Wat mij een beetje stoorde was dat de verdere afhandeling daarvan niet direct duidelijk was.... Via Google kwam ik voor het gewenste filter snel bij WTW-filtershop.nl uit. De bestelling liep ook vlot. Wat mij een beetje stoorde was dat de verdere afhandeling daarvan niet direct duidelijk was. In feite vond de afhandeling via een andere organisatie plaats en bleef ik aanvankelijk in het ongewisse via welke pakketdienst en wanneer de bezorging plaats zou vinden. Ook de pakketdienst zelf heeft maar een beperkte T&T functionaliteit, n.l. niet welk dagdeel ik met bezorging rekening mocht houden, zoals ik van bv PostNL gewend ben.

Correcte levering (juiste filter, goed verpakt) na vlotte bestelling. Makkelijk via Google vindbaar op merk en type van het apparaat waarvoor filter bedoeld was.

Janneke Lub

Prima, zo als het hoort zou ik zeggen

JH Visser-Vosman

Goed bedrijf vlot in verzorging van bestelling

dat ik hier de juiste filters zo vond en vlug thuis bezorgd kreeg

stephan

Een goed service een snelle levering

doe zo verder

Marc Verschoor

Was de eerste keer , maar zeker voor herhaling vatbaar

Filters netjes verpakt!, niks op aan te merken!