Wouter De Clercq

Negatief

geen die bij een andere firma aanwezig zijn.

B.J. Pronk

Had een vraag over filters voor de warmtepomp.Kreeg heel snel antwoord👍

Comminicatie👍Over het product👍

Richard Pieterson

K. van Hekken

prijs

Product gekocht. blijkt achteraf dat het al uitverkocht is en ongeveer maand moet wachten op levering. Domper. bekocht voelen.
en twee dagen na de bestelling al uitnodiging krijgen om te...
en twee dagen na de bestelling al uitnodiging krijgen om te beoordelen... Normaal wacht je daar ten minste mee tot je het product hebt geleverd. Komt allemaal niet zo goed of professioneel over.

Willy Sarlet

Ik heb een set filters besteld (en betaald) op 21 november 2021 en vandaag op 6 januari nog steeds niets ontvangen. Bovendien komt er geen enkele reactie wanneer ik via het contactformulier op de... Ik heb een set filters besteld (en betaald) op 21 november 2021 en vandaag op 6 januari nog steeds niets ontvangen. Bovendien komt er geen enkele reactie wanneer ik via het contactformulier op de website om uitleg vraag!

het lange stilzwijgen!

Denise Zuijlen

Snelle service. Wel jammer dat de maat van de bestekbak niet klopte. Deze hebben we nu zelf op maat moeten maken.

Jos Morsink

On-line filters voor een Zehnder apparaat aangekocht

Vlotte afhandeling van zowel de order als de daaropvolgende levering van de filters

p de Jong

Ik heb het product nog niet ontvangen. Dan heeft het niet veel zin om een review te vragen

Ik ben geïnformeerd over de vertraging

Cedric Haenen