Cursus datapakket gevolgd. Veel nieuwe dingen van Excel geleerd. SQL was nieuw voor mij, maar heb ik nodig in mijn nieuwe baan. Heldere cursus.
Online excel cursus met success doorlopen. Had al veel kennis meer in de gevorderde + expert training veel toepasbare zaken geleerd.
Vorige week mijn datapakket cursus afgerond. Excel wist ik al veel van, toch een hoop bijgeleerd. Beste cursus was mi toch de SQL cursus.
Goede ervaring gehad met X-cel. Cursus besteld en dezelfde dag aan de slag. Ook kon ik gratis mijn online toegang verlengen (ik was er een tijdje uit). al met al een aanrader
In het begin werkte mijn online omgeving. Bleek dat ik een verouderde webbrowser had. Heb ik aangepast en daarna werkte alles naar behoren. Cursus was prima (office total)
Ik heb de Excel cursus (basis + gevord + expert) gedaan. Veel nieuwe dingen geleerd die ik direct heb toegepast. Sommige dingen wist ik al.
Gisteren de cursus afgerond en certificaten ontvangen. veel geleerd van met name de excel gevorderde + expert cursus. Duidelijke oefenstof. Basiscursus was achteraf niet nodig
Uitstekende cursus. Vragen werden snel beantwoord. Kan deze (excel in mijn geval) iedereen aanraden die veel met draaitabellen en formules werkt
Ik heb het datapakket (= SQL+excel+access). Wist al veel van Excel, maar toch nog eea opgestoken. Sql cursus was prima.
Ik heb de Word 2016 cursus gevolgd. Prima cursus. Kon ook versie 2019 al benaderen (zonder extra kosten)