X-Cel

Heb veel geleerd van de Excel cursus. sommige onderdelen heel nuttig (formules), sommige delen minder relevant voor mij (draaitabellen).

Cursus SQL gedaan. Heeft me uitstekend geholpen bij mijn dagelijks werkzaamheden.

Ik heb de Excel, access en SQL cursussen gevolgd (Datapakket). Prima opzet, veel opgestoken

Office total cursus bested. Heb Excel en PowerPoint gevolgd en afgerond (Word en access ga ik niet doen, gebruik ik nauwelijks). Top cursus. duidelijk te volgen

Cursus Excel, SQL en access gedaan (Datapakket). Van SQL wist ik nog niks, maar ga ik nu gebruiken in mijn werk. Ook van excel veel opgestoken.

Cursus gevolgd mbt Excel, SQL en Access. Kon gelijk aan de slag. Goede cursus, veel geleerd.

Uitstekende cursus. Had al wat ervaring met excel maar dankzij de cursus kan ik mijn werkzaamheden versnellen.

MS office cursussen gevolgd. Met name Excel en PowerPoint vond ik zeer nuttig

Word, PowerPoint, Excel en Access cursus gedaan. Duidelijke uitleg, was heel goed te doen.

MS Office cursus gevolgd. Goede cursussen , voor mij erg nuttig. Wel een foutje in het drukwerk van de Excel cursus. Dit is echter dezelfde dag nog hersteld. Top service