Levering

Prima; erg tevreden!

Goed te vinden op internet, leuk assortiment.

Fijn dat er ook kleinere aantallen besteld konden worden, dit is bijna nergens het geval met kerstpakketten.

De design dozen werden onbeschermd bezorgd op een pallet, waardoor sommige dozen (die tegelijk ook een designkruk waren) lichte deukjes vertoonden aan de hoekjes. Dit was jammer.

Ballie's Kinderopvang

Goed bereikbaar- actief meedenken en vinden van een oplossing. levering was volgens afspraak.

creatief meedenken en goed bereikbaar

persoonlijk contact en meedenken extra benadrukken op de website.

Wendy

Inmiddels bestellen wij al 4 jaar onze kerspakketten bij X-masgiftsonline. 3 maal was dit een pakket voor alle medewerkers hetzelfde en 1 maal konden werknemers kiezen uit 5 pakketten.

X-masgiftsonline speelt goed in op de markt en is zeer klantvriendelijk. Vragen worden snel en goed beantwoord.
Mocht er een wens zijn van een product welke niet op de site staat, dan is dat geen probleem en wordt er gekeken of dit alsnog mogelijk is.

de groot

Dit jaar voor het eerst kerstpakketten besteld en dat is zeer goed bevallen

Heel klantvriendelijk en meedenkend

---

Zie hieronder

Prettig, vriendelijk contact.
Snelle levering en tevreden medewerkers.
Wat wil een officemanager nog meer?!!

Houden zo!

Een erg vriendelijk bedrijf wat super leuke kerstpakketten levert. Verder super klantvriendelijk

erg klantvriendelijk!

Prima contacten en mooi concept van zelf het pakket samenstellen.....lijkt wel duurder te zijn dan een standaard pakket.

De verzendkosten zijn gelijk ongeacht waar de levering heen moet. Is het een lokale bestelling in de buurt zou ik graag geen verzendkosten willen zien. Ik ben voor i-local diensten maar nu maakt het... De verzendkosten zijn gelijk ongeacht waar de levering heen moet. Is het een lokale bestelling in de buurt zou ik graag geen verzendkosten willen zien. Ik ben voor i-local diensten maar nu maakt het dus geen verschil. Bij andere aanbieders zag ik geen verzendkosten. Ook waren er bedrijven die een cadeau aanbieden bij een bepaald bestelbedrag. Bovenstaande zijn voor mij redenen om komend jaar toch weer even te shoppen bij verschillende aanbieders.

Alles netjes volgens afspraak geleverd