Goed te vinden op internet, leuk assortiment.
Fijn dat er ook kleinere aantallen besteld konden worden, dit is bijna nergens het geval met kerstpakketten.
De design dozen werden onbeschermd bezorgd op een pallet, waardoor sommige dozen (die tegelijk ook een designkruk waren) lichte deukjes vertoonden aan de hoekjes. Dit was jammer.
Goed bereikbaar- actief meedenken en vinden van een oplossing. levering was volgens afspraak.
creatief meedenken en goed bereikbaar
persoonlijk contact en meedenken extra benadrukken op de website.
Inmiddels bestellen wij al 4 jaar onze kerspakketten bij X-masgiftsonline. 3 maal was dit een pakket voor alle medewerkers hetzelfde en 1 maal konden werknemers kiezen uit 5 pakketten.
X-masgiftsonline speelt goed in op de markt en is zeer klantvriendelijk. Vragen worden snel en goed beantwoord.
Mocht er een wens zijn van een product welke niet op de site staat, dan is dat...
Dit jaar voor het eerst kerstpakketten besteld en dat is zeer goed bevallen
Heel klantvriendelijk en meedenkend
---
Zie hieronder
Prettig, vriendelijk contact.
Snelle levering en tevreden medewerkers.
Wat wil een officemanager nog meer?!!
Houden zo!
Een erg vriendelijk bedrijf wat super leuke kerstpakketten levert. Verder super klantvriendelijk
erg klantvriendelijk!
Prima contacten en mooi concept van zelf het pakket samenstellen.....lijkt wel duurder te zijn dan een standaard pakket.
De verzendkosten zijn gelijk ongeacht waar de levering heen moet. Is het een lokale bestelling in de buurt zou ik graag geen verzendkosten willen zien. Ik ben voor i-local diensten maar nu maakt het...