Levering

Gezondheidscentum Merenwijk

Nu 2 jaar op rij kerstpakketten besteld bij X-masgiftsonline. Het zelf samenstellen van de pakketten bevalt goed. Snelle levering.

Snelle levering ook al was ik laat met bestellen ;).

Standaard een kaartje erbij van het goede doel waaraan gedoneerd is, ook als de bijdrage minder dan 10 punten is.

Eijsbouts

Op prive adres besteld wat problemen heeft gegeven. Verwacht wordt dat je de hele dag thuis blijft voor de levering? Handig is om dan een richttijd te geven

snelle levering en contact via chat

richttijd geven bij levering

Reactie X-masgiftsonline.nl:

U kunt altijd aangeven dat u graag een tijd wilt weten. Op de dag van levering bellen wij dan met onze transporteur die dan een tijdvenster aangeeft. Wij weten doorgaans niet of een adres een... U kunt altijd aangeven dat u graag een tijd wilt weten. Op de dag van levering bellen wij dan met onze transporteur die dan een tijdvenster aangeeft. Wij weten doorgaans niet of een adres een bedrijf of prive-adres is.

Leuke pakketten, vriendelijke mensen.

Klantvriendelijk, denken mee, snelle reactie.
Was wat mis gegaan met levering, maar is snel opgelost.

Niet alles was meer leverbaar (wij waren ook wat laat) maar dat was niet helemaal duidelijk op de website.

Universiteit Maastricht

Niet alles verliep vlekkeloos maar het contact verliep goed en snel en de bestellingen werden over het algemeen snel geleverd. Onze collega's zijn tevreden over de producten die zij ontvangen hebben.

Snelle levering en klantvriendelijk

Van verschillende collega's heb ik vernomen dat producten die zij wilden bestellen al heel snel uitverkocht waren. Er stond geen informatie over wanneer deze weer te bestellen zouden zijn. Van verschillende collega's heb ik vernomen dat producten die zij wilden bestellen al heel snel uitverkocht waren. Er stond geen informatie over wanneer deze weer te bestellen zouden zijn.
Sommige collega's hadden iets besteld wat op dat moment niet geleverd kon worden en hebben daarom langer op hun pakket moeten wachten. Het was fijn geweest als zij hierover bericht hadden ontvangen.

Goede site, mooie pakketten, pakketten op tijd geleverd

Goede site, mooie pakketten.

Heb ik niet

Deze Kerst wellicht weer.

Snelle en vriendelijke reacties

geen voorstel

In 2014 door omstandigheden op het laatste moment kerstpakketten besteld. We kwamen er uiteindelijk nog 4 tekort en ook die werden voor ons achteraf nog gemaakt! Complimenten!

Klantvriendelijk, alles prima geregeld en afgehandeld, zeker de bedoeling om weer bij X-masgiftsonline te kijken komend jaar.

Manhard B.V.

Zeer duidelijk, snel, behulpzaam en vriendelijk

Klantvriendelijk, snelle reactie en behulpzaam

Nee, wij hebben geen verbeterpunten.

Mariëtte Warmerdam

SPAM Hallo,
Ik heb het afgelopen jaar veel contact gehad met Claudia Kranen van X-masgiftsonline!
SPAM Hallo,
De directie van Probroed & Sloot heeft afgelopen jaar erg laat besloten om alle medewerkers toch nog een kerstpakket te overhandigen. Hierdoor ben ik als de wiedeweerga gaan googlen en kwam bij X-masgiftsonline uit.
Vanaf dat moment kreeg ik rust, want Claudia gaf mij alle vertrouwen dat het goed zou komen en het is meer dan goed gekomen. We hadden 175 mooie kerstpakketten & natuurlijk 175 blije medewerkers:-)
Wat ontzettend belangrijk is en daar waar X-masgiftsonline voor staat is: Dat gene wat je beloofd, moet je ook waarmaken en dat is voor 200% gelukt!

Zie mijn reactie hierboven vermeld.

Zie mijn reactie hierboven vermeld.

Ten Brinke Interieurbeplanting B.V.

De website is overzichtelijk en er worden kwaliteitsproducten verkocht.

Mooie pakketten met veel keuze en mogelijkheden

De communicatie vindt ik niet altijd even prettig gaan. Het kan wat vriendelijker.

Reactie X-masgiftsonline.nl:

Hoi Monique, vervelend dat je het zo hebt ervaren. Ik weet dat we een aantal keren per mail contact hebben gehad en ik keer telefonisch. Klantvriendelijkheid is juist het punt waar we gemiddeld... Hoi Monique, vervelend dat je het zo hebt ervaren. Ik weet dat we een aantal keren per mail contact hebben gehad en ik keer telefonisch. Klantvriendelijkheid is juist het punt waar we gemiddeld tot nu toe het hoogst op scoren (score 9.1). Nu is mijn persoonlijke stijl wel kort en zakelijk, wat door de een heel erg gewaardeerd wordt en soms dus ook niet. Het is natuurlijk wel altijd een extreem hectische periode en daardoor voor mij ook wel eens lastig. Mijn excuses daarvoor.