Levering

Certis Europe B.V.

Onze ervaring met X-masgiftsonline!

Van de 40 pakketten is het bij 4 pakketten mis gegaan, dat is 10% "klacht". Overigens wel allemaal netjes opgelost achteraf. Maar het geeft weer een hoop gedoe.

Kertspakketten

Wat wil je nog meer: alle personeelsleden tevreden omdat ze maar liefst kunnen kiezen uit 28.000 artikelen? Daarnaast prettige en snelle communicatie met het bedrijf!

Vereniging VNO-NCW

Voor elk wat wils!

correct, vlot, uitgebreid en veel service

Arthrex Nederland B.V.

Feedback kerstpakketten

Het concept is erg leuk. Iedereen was onverdeeld enthousiast over de diversiteit aan items waar ze tussen konden kiezen.
Ik heb alleen 2 opmerkingen: 1. de bon die ik kreeg was slordig....
Ik heb alleen 2 opmerkingen: 1. de bon die ik kreeg was slordig. Verschil in lettergrootte en type. Tekst was gewoon gekopieerd en geplakt vanuit mijn mail en er is waarschijnlijk niet meer naar gekeken. Ik heb expliciet om een proefdruk op mail gevraagd. Deze heb ik niet gekregen. Toen ik belde om nieuwe bonnen te vragen was de reactie engiszins verontwaardigd. Ik heb wel nieuwe bonnen gehad maar deze kwamen helaas te laat binnen.
2. het duurde lang voordat de bestellingen binnen waren. Wij hebben de bonnen 2 weken voor kerst gegeven. Een aantal mensen hadden wijn besteld in de veronderstelling dat ze deze bij het kerstdiner zouden kunnen gebruiken. Helaas werd er niet tijdig geleverd.

Erg prettig contact, zeer persoonlijk en toegankelijk!

VNO-NCW Midden

Geslaagd Kerstpakket

Het bedrijf werkt gemakkelijk, snel en alles is goed geregeld. Ik heb uiteindelijk een ´redelijk´ oordeel gegeven omdat het aanbod van nieuwe producten helaas achterblijft. Na twee keer via deze... Het bedrijf werkt gemakkelijk, snel en alles is goed geregeld. Ik heb uiteindelijk een ´redelijk´ oordeel gegeven omdat het aanbod van nieuwe producten helaas achterblijft. Na twee keer via deze manier de pakketten te regelen, wordt het een derde keer moeilijk voor de collega´s om iets te kiezen.

Simone van der Heijden - Eindhoven Airport

Gemakkelijk en snel.

Wij hebben een goede ervaring. Voor vragen kunnen we altijd bellen/mailen.
Erg tevreden

Florisoft

Beoordeling kerstpakketten

Zoals de titel al vermeld goede communicatie, makkelijke bestelling, nakomen van afspraken en weinig zorgen voor de klant.

Goed geregeld, weinig zorgen.

Zeer uitgebreide keuze, makkelijke uit te voeren en te bestellen, duidelijke uitleg en leuk verpakt.

Boordeling kerstpakketten

Goede ervaring, snel antwoord op vragen/mail. Nu voor het 2e jaar besteld, alle medewerkers zijn op deze manier tevreden.