Rolf Bronzwaer

Aan te bevelen

Snel en efficient

nick

Goed en snel

goede en snelle afhandeling zeker niks te klagen.

W. Beerendonk.

Xenonkit met 50% meer licht.

Spullen redelijk snel binen ondanks oud&nieuw. Binnen een uur ingebouwd en een echt verbijsterende lichtopbrengst. Zeeƫn van licht!

Automat Raalte

Beoordeling Xenonlamp

Zeer net en snel groeiend bedrijf. vriendelijk personeel en snelle leveringen.

aytac

Uitstekend service

voor lampen ben je bij het juiste adres

Martijn

Beoordeling LED DRL + omruilen

Ik had eerst de verkeerde lampen besteld, maar binnen 2 dagen had ik alsnog de juiste lampen binnen. Super (snelle) service!

Xenonlook halogeenlampjes voor nieuwe leaseauto

Voor mijn nieuwe leaseauto met normale (halogeen) koplampen wilde ik graag lampjes met een wittere kleur, zodat ze beter passen bij de LED dagrijverlichting. Op de site van xenonlamp.nl heel... Voor mijn nieuwe leaseauto met normale (halogeen) koplampen wilde ik graag lampjes met een wittere kleur, zodat ze beter passen bij de LED dagrijverlichting. Op de site van xenonlamp.nl heel makkelijk de juiste type aansluitingen kunnen vinden voor mijn auto. Snelle levering, op de grootlicht lampjes na, die waren niet op voorraad. Snel en duidelijk de verwachtte leverdatum doorgekregen.

Snelle service en anwoord op vragen en handige zoektool op de site voor de juiste lampjes.

nick

Zeer goed

Prettig geholpen, goede afwikkeling.
Fijn dat je goed op de hoogte gehouden word hoe het met je pakketje gaat.

Rederlijk

Prima lampen. Jammer dat je bestelde delen niet meer op vooraan zijn en je verkeerde/gebruikte onderdelen ontvangt. Ook heb ik voor andere lampen bij moeten betalen.

Ben

Goeie zaak!

H4 Dimlichten gekocht welke zeker voldoen zoals omschreven door Xenonlamp.nl en daarbij ook nog eens kinderlijk eenvoudig te monteren!