JB Verdonk

Goede en snelle services

Zal wanneer nodig hier opnieuw bestellen

Bestelling de volgende dag al in huis, goede kwaliteit producten en een eerlijke prijs. Beste webshop voor je ledverlichting

Alles prima verlopen, hier kom ik zeker terug!

Danny

Dagrijverlichting led voor de Peugeot 208 besteld.

Vandaag bestel is morgen in huis dit bedrijf komt afspraken na.
Helaas werkende één van de twee lampen niet na behoren dit gemeld en dit is zeer snel opgelost.
Zo wel als mail en...
Vandaag bestel is morgen in huis dit bedrijf komt afspraken na.
Zo wel als mail en telefoon contact verliep goed wat je van een bedrijf mag verwachten.
Nogmaals bedankt voor de goede afhandeling en eerst volgende aankoop koop ik bij jullie.

Dick

Xenon look lampen

Besteld en de dag erna al binnen.
Super!!

Harry

Perfect

Tot op heden ging het perfect, levering op afspraak en snelle levering. En het product bevalt super! Precies wat ik gehoopt had!

Olaf Kornet

Top zaak! Goede service??

Meerdere keren besteld bij xenonlamp.. Snelle levering en ik kwam er een keer niet helemaal uit en ik heb ze gebeld. Ik kreeg een goede uitleg en service aan de telefoon.. Kortom.. Wat mij betreft... Meerdere keren besteld bij xenonlamp.. Snelle levering en ik kwam er een keer niet helemaal uit en ik heb ze gebeld. Ik kreeg een goede uitleg en service aan de telefoon.. Kortom.. Wat mij betreft een top zaak!

Uitstekend

Om het even zo te zeggen. Kapot kapot mooi licht heb weer een bestelling gedaan thnx

Prima, zeer tevreden.

(redelijk) goedkoop, mooi assortiment, makkelijk betalen (je hoeft geen account aan te maken om iets te kunnen bestellen) & opzich snelle levering, tenzij je s'avonds besteld dan duurt het wat... (redelijk) goedkoop, mooi assortiment, makkelijk betalen (je hoeft geen account aan te maken om iets te kunnen bestellen) & opzich snelle levering, tenzij je s'avonds besteld dan duurt het wat langer (bijvoorbeeld dinsdag om 8u besteld wordt woensdag in behandeling genomen en donderdag in huis). Verder is dez3 site een prima aanrader.

Dagrijlicht opel zafira

vlotte en snelle levering als de producten op stock zijn... heb wel 2,5 maand moeten wachten voor mijn betselling op stock was...

Rico Roumen

Snelle levering, top service & HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Erno geeft mij zoals al jaren gewent altijd snelle levering, service en staat mij altijd vriendelijk te woord.
de producten zijn van hoge kwaliteit.

ik bouw zelf veel xenon in bij...
de producten zijn van hoge kwaliteit.

ik bouw zelf veel xenon in bij klanten, al deze producten worden aangeschaft bij xenonlamp.nl