(Bewerkt)

Xenon

Verkeerde lampjes ontvangen maar na een telefoontje had ik de volgende dag de goede lampjes weer binnen. Top

Super snel levering . TOP>>

Uitgebreide en goede webshop

Snelle levering goedkope prijzen

AUTO 5 MAASMECHELEN

Auto 5 Maasmechelen

Heel erg bedankt voor de snelle levering en LED's van uitstekende kwaliteit!

Het Auto 5 Maasmechelen Team

Ron

Vervanging af fabriek xenon Audi

Op advies van Erno gekozen voor eigen merk xenonlamp met 50% extra lichtopbrengst. Prima keuze! Mooi lichtbeeld.

Didn

Topie

Producten worden zorgvuldig en tegen een sterke prijs afgeleverd.
De technische fiche is duidelijk!
Producten worden zorgvuldig en tegen een sterke prijs afgeleverd.
De technische fiche is duidelijk!
De levertijd is niet daags na de bestelling zoals beloofd maar dit vind ik persoonlijk minder erg :-)
Een volgende bestelling is zeker terug bij jullie

Ramon

Snel ontvangen!

Op zondagavond bestelt, s maandags direct een bevestiging en dinsdags in huis! Prijstechnisch was Xenonlamp ook het goedkoopste

Richard van der Riet

(Bewerkt)

Snel geleverd en heel goed geholpen

De Xenon set is snel geleverd. Ik kreeg hem alleen niet direct aan de praat. Erno is persoonlijk langs gekomen om de set te testen en daar werkte hij wel. Daarna heeft hij geholpen de set in te... De Xenon set is snel geleverd. Ik kreeg hem alleen niet direct aan de praat. Erno is persoonlijk langs gekomen om de set te testen en daar werkte hij wel. Daarna heeft hij geholpen de set in te bouwen en daar werkte hij uiteindelijk ook. De Opel Insignia leek wat eigenzinnig te zijn. Geen waarschuwingen op het canbus systeem, maar hij leek toch (tijdelijk) de lamp uit te schakelen als hij dacht dat er iets mis was. Belangrijkste is dat het werkt nu. Erg blij met de geweldige service van Erno!

Nu nog een setje GP-Thunders voor de mistlampen want dat ziet er natuurlijk niet uit zo....

Led lampen vw polo

Jammer dat men zegt dat het gegarandeerd storingsvrije campus lampen zijn. Maar het tegendeel is dat nog steeds m'n kentekenverlichting storing geeft.
Dus doe hier wat aan aub