Stefan

Zeer tevreden over het bedrijf.

Goede en overzichtelijke site. Goede en snelle levering en kwalitatief goede producten.

Netjes, zoals het hoort.

2 sets canbus lampjes besteld, netjes de volgende dag in de post ontvangen in bubble-envelop met postzegels. Simpel maar prima. Kortingsbon erbij voor volgende bestelling, kortom prima verzorgd.

Worldwide Transit

Toffe winkel met prima spul voor elk budget

wat je ook zoekt voor vervangingslamp, ze hebben het in verschillende kwaliteits-/prijsklassen.

Luc Frambach

Beoordeling aankoop en advies

Zeer goede service met betrekking tot het advies van de juiste aankoop

S. van der Pijl

H1 Xenon voor in de Astra F

Van tevoren mail contact gehad met xenonlamp.nl over de plannen die ik had en welke set ik daar het best voor kon gebruiken.
Prima antwoord/advies gehad en leuke positieve reactie op mijn...
Prima antwoord/advies gehad en leuke positieve reactie op mijn ombouw projectje.
Ook de bestelling/levering verliep uitstekend.
De lichtopbrengst van het uiteindelijke product is geweldig.

Top!

Super lampjes en snelle levering

VvC

Prima kwaliteit ,

Christian

Alles prima

Vlotte afhandeling
Mooie kwaliteit

Baretta

Toppie

Snel en lampen van zeer goede kwaliteit. Men weet waar men het over heeft. Service met een grote S. Had verkeerde duur lampjes besteld, door foutje instr. boekje, geen probleem . Terug gestuurd en... Snel en lampen van zeer goede kwaliteit. Men weet waar men het over heeft. Service met een grote S. Had verkeerde duur lampjes besteld, door foutje instr. boekje, geen probleem . Terug gestuurd en geld ook.