Chris

Prima Service !

Zelfs bij een opmerking blijft het bedrijf responsief en kijken ze om verder te helpen.

Hansbeus

Snel licht.

Bestelling werd snel en perfect uitgevoerd.

Goede kwaliteit

Snelle servive

Snel & goed!

Uitermate snel antwoord op mailtje waarin ik om advies had gevraagd, en aangenaam te woord gestaan toen ik belde. Uitermate snel verzending, en een prima product.

Aanrader!

Gewoon perfect

perfect! dank u.

Alles goed geregeld, echt een aanrader

Alles goed, snel bezorgd, goed verpakt en prima product. De volgende keer ga ik weer hier shoppen, echt een aanrader!

R van Louvezijn

Beoordeling Xenonlamp.nl service

helaas in 1e instantie een incomplete zending mogen ontvangen. na melding (op zondag) reeds op dinsdag de ontbrekende lamp ontvangen. grote klasse mbt het snel reageren op een fout.

Prima service!

Heel snel mijn bestelling ontvangen en prima service!

Alex

Fijn bedrijf

Heb hier een setje H9 led lampen besteld ter vervanging van mijn groot licht in de auto. Ik heb xenon, maar niet in m'n groot licht. Dat was nog gewoon halogeen. Nu dus led en ben er erg blij mee.... Heb hier een setje H9 led lampen besteld ter vervanging van mijn groot licht in de auto. Ik heb xenon, maar niet in m'n groot licht. Dat was nog gewoon halogeen. Nu dus led en ben er erg blij mee. Bij m'n vorige auto ook gedaan, maar die leds waren lang zo fel niet als deze. Ik denk niet dat ik er meer door zie, maar ik ben nu wel duidelijker zichtbaar. Zeker met seinen ed.

P E van de Venne

Xenonlamp.nl: Goede info, assortiment en aankoopafhandeling.

Xenonlamp.nl is actief in een relatief nieuw marktsegment waardoor er behoefte is aan achtergrondinfo en productinfo. Dit is uitstekend geregeld.
Bij de selectie in de webwinkel van het door...
Bij de selectie in de webwinkel van het door mij gewenste product waren toch enige onduidelijkheden welke ik opgelost kreeg via het webformulier en het antwoord daarop.
Mijn bedoeling was het product vooraf te betalen met Ideal. Ik kwam evenwel niet in die procedure terecht. Of dat aan mij of het webwinkel programma lag heb ik niet kunnen vaststellen. Tenslotte heb ik een gewone bankoverschrijving uitgevoerd. Dit is meer werk en extra zoekwerk en en ik was bevreesd een dubbele betaling te doen. Alles is evenwel goed gegaan.
Voor de bezorging koos ik afhaling op het postkantoor maar het pakketje was op de beloofde dag niet op het postkantoor. De volgende dag lag het in mijn brievenbus.
Kortom: alles is prima verlopen, zij het met enige hobbels die ik andere webwinkels niet ben tegengekomen.