danny bognar.

Zeer goede service.

zeer snel en goede levering.

Tom

Vlot en no nonsense

Mijn aankoop betrof de Pilot Pro line Xenon 6000K. Daarbij tevens twee LED lampjes W5W voor het stadslicht. En doe dat ook maar wel, want ik zag al direct dat de standaard lampjes geen gezicht meer... Mijn aankoop betrof de Pilot Pro line Xenon 6000K. Daarbij tevens twee LED lampjes W5W voor het stadslicht. En doe dat ook maar wel, want ik zag al direct dat de standaard lampjes geen gezicht meer zijn naast Xenon.
De website van Xenonlamp is redelijk overzichtelijk. je vindt er snel wat je zoekt. De omschrijvingen zijn wel wat summier en vaak hetzelfde bij bepaalde lampen. daardoor krijg je toch een beetje het gevoel of het nu allemaal wel over die specifieke lamp gaat of maar snel iets neergeschreven is.
Puntje voor verbetering dus. Daar mag dan tevens wat meer fotomateriaal bij en gewoon meer info.

Het bestellen via iDeal gaat normaal en goed. Bevestiging via email direkt ontvangen. Staat alleen geen datum op de faktuur...

De Xenonset zelf is prima. Doet normaal wat ie moet doen. Beschrijving die erbij zit staat vol stijl- en taalfouten. De aanduiding "zie afbeelding1" etc klopt niet doordat er geen nummers bij de plaatjes staan. Dat kan een stuk beter!
Gelukkig wijst het zich allemaal redelijk vanzelf.

Zou ik hier weer kopen? Ik denk het wel. Als de prijzen aantrekkelijk blijven...

prima in orde geen probleem

Goed en snel service

Niks te klagen!

Mijn eerste bestelling, soepel en snel

Fijne internetwinkel

Nog geen week geleden LED lampen gekocht voor stadslicht en kentekenplaatverlichting. Overzichtelijke website, goede prijs en snelle levering. Kreeg bij mijn levering een coupon voor 10% op mijn... Nog geen week geleden LED lampen gekocht voor stadslicht en kentekenplaatverlichting. Overzichtelijke website, goede prijs en snelle levering. Kreeg bij mijn levering een coupon voor 10% op mijn volgende bestelling. Ze geven ook 12 maanden garantie. Ben nog steeds tevreden.

jan gerlofsma

Goed bedrijf hou de klant op hoogte van zijn haar besteling 9

Goede en tevredenheid van het bedrijf ik zou het door vrienden bekentenis maken van dit bedrijf

patrick

Zeer snelle levering en het geeft vertrouwen in het trace systeem.