Koos uit Gorinchem

In 2015 mijn eerste LED lampen besteld voor mijn fiat panda 312.
wat een geweldige vooruitgang was dat voor je auto. ziet er gelijk sportiever uit.
2017 mijn tweede fiat panda 312...
In 2015 mijn eerste LED lampen besteld voor mijn fiat panda 312.
2017 mijn tweede fiat panda 312 voorzien van Led verlichting.
En bij xenonlamp krijg je een goede service.(vandaag besteld / morgen in huis).
Wel voor 17.00 uur bestellen dan.
Ook gehad dat de lampjes niet goed waren. (verkeerd besteld) even één belletje !!
Geen probleem meneer ! we ruilen ze gewoon om en dat is ook gebeurt 2 dagen later de goede in huis.
Ik heb ook wel bij andere leveranciers bestel maar daar zijn de lampen niet van die kwaliteit als bij Xenonlamp.nl.
Deze zijn echt van de laatste technologie.
Al met al een top zaak met een hele goede service.
Hierbij wil je ik bedanken voor de goede service en hoop in de toekomst nog eens zaken met je te doen als ik weer eens Led lampen nodig hebt.

Groetjes van Koos uit Gorinchem.

Goede en snelle service..
Lampen zijn van de laatste technologie..

100%

Goede kwaliteit

D.w. Philips

Heel goed

Snelheid en ze weten waar ze over praten

Ferry

Goed, snelle service... top

Snelheid van bezorgen, ook na een feestdag

Autotaalglas

Zeer goede service, duidelijke website en snelle levering.

Zeer goede service, duidelijke website en snelle levering

Marc

Goede ervaring snelle levering , wel 1 min puntje ik heb in een week tijd twee setjes lampen besteld en alleen bij de tweede set zat een kortingscoupon voor 10 procent korting op volgende bestelling... Goede ervaring snelle levering , wel 1 min puntje ik heb in een week tijd twee setjes lampen besteld en alleen bij de tweede set zat een kortingscoupon voor 10 procent korting op volgende bestelling beetje jammer dat dit niet bij eerste bestelling zat

Mooie lampen snelle levering

Orders worden goed opgevolgd

Goed assortiment, snel en goedkoop.

Levertijd

H.K

Heb er zelf spullen besteld,super snelle levering en alles netjes verpakt....mijn zoon laatst op de pinkster meeting in Ulft een setje lampen gekocht bleek er na de montage dat er één lamp beduidend... Heb er zelf spullen besteld,super snelle levering en alles netjes verpakt....mijn zoon laatst op de pinkster meeting in Ulft een setje lampen gekocht bleek er na de montage dat er één lamp beduidend minder licht gaf...na contact met xenonlamp netjes een nieuwe lamp opgestuurd gekregen.......Xenonlamp....een dikke duim....???

Snel en betrouwbaar.