Tot dusver prima service, nog geen problemen gehad met gekochte items. Bijgevolg nog geen ervaringen met "dienst-na-verkoop" :)

Duidelijke website waarbij de aangeboden producten snel terug te vinden zijn. De concrete inhoud per item zou wel duidelijker kunnen via omschrijvingen of extra foto's.

Jacqueline Maas

Het is een jong bedrijf, waar je ouderwets geholpen word en top service krijgt.
Super, zo zouden meer bedrijven moeten werken.

garantie, service en afspraken nakomen.

Stan

Bestelling van Led dimlichten perfect afgehandeld. Ze geven veel licht in een Twingo uit 2002.

Goede omschrijving van het product en snelle afhandeling.

Afhandeling bestelling is goed verlopen.
Alleen vond ik (ik bestel eigenlijk bijna niets via een webshop) dat met 'vooruit betalen' de levertijd een dag later is.
Dat ligt uiteraard niet...
Afhandeling bestelling is goed verlopen.
Dat ligt uiteraard niet aan jullie, alleen was me dat later pas duidelijk.

Tijdig e-mail en de voorgang van de bestelling te zien.

zeegers/ prive

Zeer goed

goede service , goede feedback

Dirk Smet

Eerste keer hier besteld, en alles vlot verlopen.Had tijdens online bestelling per ongeluk verkeerde gemeente opgegeven,en heb hiervan via mail deze toegelicht, en hebben mij zelfs telefonisch... Eerste keer hier besteld, en alles vlot verlopen.Had tijdens online bestelling per ongeluk verkeerde gemeente opgegeven,en heb hiervan via mail deze toegelicht, en hebben mij zelfs telefonisch gemeld dat ze de aanpassing hebben geregeld.

Perfect zoals het hoort

Snelle levering, telefonisch goed geadviseerd

bereikbaarheid en levertijd

T.Romijn

Snelle levering, goed te bereiken! Kwaliteit producten ook goed!

Cor Voets

Geweldige service
En goede kwaliteit spullen.
Ik kan iedereen aanraden om bij xenonlamp.nl te kopen.

R.van Essen

Goed assortiment en advies