Johan van Erven

Gewoon goed

Optijd en netjes verpakt geleverd

René

Prima advies en prima service

Toen bleek dat de betreffende LED lamp niet goed paste, werd deze zonder probleem teruggenomen. Tevens een alternatief aangegeven. Dit alternatief (Halogeen Xeon look) inmiddels besteld en voldoet... Toen bleek dat de betreffende LED lamp niet goed paste, werd deze zonder probleem teruggenomen. Tevens een alternatief aangegeven. Dit alternatief (Halogeen Xeon look) inmiddels besteld en voldoet voor mij goed.

Jos Goodje

Ging super snelle levering en geleverd wat ik besteld had.

Wist wat ik kocht heb deze lampen twee jaar terug ook gekocht, Nu ze zullen wel hem branduren gehad hebben en zullen binnenkort wel kapot gaan, ik vernieuw ze nu al voordat het op een ongelegen... Wist wat ik kocht heb deze lampen twee jaar terug ook gekocht, Nu ze zullen wel hem branduren gehad hebben en zullen binnenkort wel kapot gaan, ik vernieuw ze nu al voordat het op een ongelegen moment gebeurd.

Goed en snel

Product oogt goed, lange termijn nog afwachten. Accurate levering

Martin

Absoluut geen klachten. Prima geholpen

Goede service. Lampen besteld en betaald bleken jammer genoeg niet te zijn wat ik wilde hebben. Order terug gestuurd en binnen 5 dagen het bedrag weer terug op mijn rekening gekregen. Dank voor de... Goede service. Lampen besteld en betaald bleken jammer genoeg niet te zijn wat ik wilde hebben. Order terug gestuurd en binnen 5 dagen het bedrag weer terug op mijn rekening gekregen. Dank voor de goede service.

Zeer tevreden, snel en goede service!

Xenonset besteld en volgende dag binnen en netjes verpakt! Helaas was er 1 lamp defect, maar volgende dag alweer geleverd, zeer snelle service! Kwaliteit ziet er degelijk uit! Heb al ervaring met... Xenonset besteld en volgende dag binnen en netjes verpakt! Helaas was er 1 lamp defect, maar volgende dag alweer geleverd, zeer snelle service! Kwaliteit ziet er degelijk uit! Heb al ervaring met xenonlamp.nl, want heb namelijk in mijn vorige auto ook een set van hun aangeschaft, en heb daar 4 jaar zonder problemen plezier aan gehad! Vandaar weer voor xenonlamp.nl gekozen!

Nuyts franky

Snelle reactie

Top

Aankoop diverse LED-lampen.

Afgelopen weken diverse LED-lampen aangekocht via deze webwinkel. Snelheid van levering is prima. Ik kreeg alleen de eerste keer iets andere lampen dan besteld. Dit omdat de door mij bestelde lampen... Afgelopen weken diverse LED-lampen aangekocht via deze webwinkel. Snelheid van levering is prima. Ik kreeg alleen de eerste keer iets andere lampen dan besteld. Dit omdat de door mij bestelde lampen op korte termijn niet te leveren waren. Wat ik persoonlijk prettig vind is dat er dan van te voren even kort overleg plaats had plaats mogen vinden. Het (lagere) prijsverschil werd netjes en vlot terug gestort. De tweede levering ging ook prima. Het enige wat ik miste was een iets uitgebreidere handleiding. Dit met de eventueel de gebruiken CAN-bus hardware. Verder prima telefonisch contact en heldere toelichting.

HVDL

reeds meermaals besteld en steeds in orde

erik keeris

Prima service

zeer tevreden over snelle service en persoonlijk contact