Chantal

Leveren snel en netjes

Bianca willemse

Vandaag besteld morgen in huis!!

M.T.M van Veen

Alles staat goed en duidelijk beschreven hoe je kunt bestellen!
Ik ben bijzonder goed geholpen!

De eerste keer dat ik een costum bestelde , wist ik niet hoe alles in zijn werk ging!
Ik ben echt dik tevreden geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd!

Snelle en correct levering van het bestelde product.

Duidelijk site, goede leveringsvoorwaarden.

Ina Tolner

Goede services

Mitchel van Emmerik

Klachten worden niet serieus genomen. En productiefouten worden niet als klacht gezien.

Reactie Xitin Beads:

De klacht is wel degelijk serieus genomen, maar ligt wat genuanceerder dan hier wordt vermeldt. Het betreft hier een kreukel in de plakfolie van die diamond painting. Deze kreukel was volgens de... De klacht is wel degelijk serieus genomen, maar ligt wat genuanceerder dan hier wordt vermeldt. Het betreft hier een kreukel in de plakfolie van die diamond painting. Deze kreukel was volgens de e-mailwisseling van de klant niet aanwezig bij ontvangst maar is er later tijdens gebruik ingekomen. De vraag van de klant was dan ook of daar een oplossing voor was. Nu komt dit wel vaker voor en is dit simpel op te lossen. De kreukel zit alleen in de plakfolie en wordt veroorzaakt door lucht wat onder de plakfolie terecht is gekomen. Dit kan gebeuren bij verkeerd afrollen van de diamond painting en/of tijdens gebruik, dit hebben wij ook zo aan de klant uitgelegd. Op onze website staat in de gebruiksaanwijzing ook de tip hoe je dit kunt voorkomen alsmede de oplossing voor als dit toch gebeurd. Het is dus geen productiefout maar kan veroorzaakt worden door gebruik. Het is zeer simpel op te lossen door de kreukel voorzichtig met een scherp mesje in te snijden zodat de lucht er onder uit kan. Strijk de kreukel plat richting de insnede en de kreukel is weg. Het dubbelzijdige plakfolie wat hier voor wordt gebruikt kan dan tevens weer goed hechten aan het canvas. Zodra je de steentjes eroverheen plakt zie je hier niets meer van terug. We hebben de klant deze oplossing meerdere malen aangeboden. Helaas wil de klant om voor ons onbekende redenen niet mee werken aan deze oplossing. Het is onder ervaren diamond painters een veelgebruikte oplossing om een kreukel die tijdens het gebruik erin is gekomen weer glad te krijgen.

De Witte Nancy

Heel goed, hebben mij goed geholpen en een vlotte heen en weer mailtjes. Bestelling was er veel sneller dan ze hadden gezegd. Ik ga zeker nog leuke dingentjes laten maken. Alvast bedankt

Een heel vlugge samenwerking

Wilna Koenes

Goede vlotte service

Tot nu toe erg goed Ik wacht nu op mijn volgende painting van mijn eigen foto

Netjes verpakt. Steentje genoeg

Snelle levering en netjes verpakt.