Astrid

In 1 woord super, ook de fb pagina erg leuk, krijg meteen antwoord van ze .

Snelle levering, alles klopt. Hier blijf ik ook bestellen, heb twee costume made besteld, kan niet wachten ????

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback. Ik hoop je custom mades over 1 a 1,5 week binnen te hebben. Dan worden ze gelijk naar je toe gestuurd. :-)

astrid koerts

Mijn ervaring is een hele snelle en goede afhandeling van je bestelling

de snelle service en antwoorden op eventuele vragen

Dank je wel voor je feedback :-)

Een goede ervaring met snelle levering?

Snelle levering en goede service

Cornelia van der Schaaf

Hele goede ervaring.
Supersnelle levering

Klantvriendelijk

M Moerings

. snel in huis na bestelling. Aan de dure kant

Reactie Xitin Beads:

Na telefonisch contact bleek dat we zijn vergeleken met aliexpress. Geen enkele winkelier in NL kan op tegen prijzen die via aliexpress worden gevraagd. Zelfs als we onze artikelen zelf in landen... Na telefonisch contact bleek dat we zijn vergeleken met aliexpress. Geen enkele winkelier in NL kan op tegen prijzen die via aliexpress worden gevraagd. Zelfs als we onze artikelen zelf in landen als China laten maken lukt dit niet vanwege de hoge verzendkosten van de vracht, de inklaringskosten, invoerrechten en de BTW die we over de verkopen moeten afdragen en dan moeten we onze overige bedrijfskosten als vaste lasten, huur etc ook nog betalen. Wat er dan als winst over blijft moet nog inkomstenbelasting over worden betaald en dan ben je al snel heel wat euro's verder. Neemt niet weg dat wij weten voor welke kwaliteit en service we staan en eventuele problemen snel kunnen oplossen. Dit kan aliexpress niet waar maken. Het is jammer dat wij NL winkeliers last hebben van dit soort vergelijkingen en valse concurrentie. Het blijft natuurlijk appels met peren vergelijken. Vergelijk xitin met een andere NL webshop en we zijn zeker niet te duur.

Melanie

Leuke site, met daaraan een fijne en gezellige groep op Facebook. Delen van ervaringen. Ik bestel er zeker weer!

Snelle levering, leuke artikelen, prettige sfeer op de facebookgroep

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback :-) Leuk dat je het zo naar je zin hebt in de Facebookgroep.

Sandra

Goede nette snelle levering zoals omschreven binnen 24 uur. Je wordt correct op de hoogte gehouden via track en trace.

Silvia Roks

Gewoon Top...binnen een dag binnen.

Afspraken die ze maken komen ze netje na toppie gewoon

Ilse

(Bewerkt)

Snelle en goede service.

Prijs, snelheid

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback! :-)

Gea Vording

Nu met mijn eerste object bezig.

neen nog niet

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback, heel veel plezier met je eerste object :_)