Jolanda

De ervaring is goed. Alles zag er goed uit en was netjes verpakt. Alleen ontbraken de grote zakjes om de steentjes in te doen. En de levertijd was snel.

Alles was netjes en goed. En een snelle levering

Reactie Xitin Beads:

Hallo Jolanda,
Dank je wel voor de feedback.
Hallo Jolanda,
Dank je wel voor de feedback.
Ik heb de order nagekeken, er zijn geen zakjes mee besteld om de steentjes in te doen. dit is de inhoud van het pakket zoals ook in de artikelomschrijving staat vermeld, Inhoud: 1 zelfklevend canvas doek met print, 1 kleurenlegenda, alle bijbehorende facetgeslepen resin steentjes. 1 pincet, 1 sorteerbakje. Alles wat er al dan niet extra bij zit is een extraatje die wij cadeau doen ;-) In uw geval zat er ook een extraatje bij in de vorm van een kralenbakje om makkelijk de steentjes op te kunnen pakken :-)

Makkelijke manier om te bestellen.
Alles netjes verpakt.
Inhoud was compleet.
Snelle levering.

Zie bovenstaande

Perfecte service en goede kwaliteit materiaal!

Goede service en snelle bezorging.

Cindy Lansink

Mijn ervaring is buitengewoon goed.

Snelle verzending, goed advies, goede prijzen

T. Nijenhuis

Snelle levering. Jammer alleen dat ik steentjes miste van een bepaalde kleur en deze niet nageleverd konden worden. Erg slecht want nu kon ik de painting niet afmaken.

Reactie Xitin Beads:

Dit verhaal heeft zoals alle verhalen 2 kanten. Wij leveren de diamond paintings met een brief erbij waarin staat dat de paintings door ons 3 keer worden gecontroleerd voordat deze de deur uitgaan.... Dit verhaal heeft zoals alle verhalen 2 kanten. Wij leveren de diamond paintings met een brief erbij waarin staat dat de paintings door ons 3 keer worden gecontroleerd voordat deze de deur uitgaan. In de brief wordt expliciet aan de ontvanger gevraagd binnen 3 dagen zelf ook te controleren en dit te doen vóór men start met de diamond painting. Mocht er iets niet kloppen dit binnen 3 dagen aan ons te melden. Het gebeurd vaak dat mensen verkeerd plakken, zakjes per ongeluk kwijt maken of het verkeerd coderen. Wij vragen dan om een foto van de legenda mee te sturen waarop alle controles staan vermeld en waarop dan ook de controle van de ontvanger zou moeten staan. Er werd niet binnen 3 dagen gereageerd, men weigerde om de legenda toe te sturen en men was al begonnen aan de diamond painting. Op dat moment hadden wij een zending met losse zakjes steentjes onderweg maar nog niet binnen. Ik heb ondanks de weigering vn de klant om de legenda te sturen en het niet voldoen aan de vraag om binnen 3 dagen en voordat er begonnen was met de painting, wel aangegeven dat de steentjes onderweg waren maar dat ik nog niet precies wist wanneer deze zouden arriveren. Hierop werd geantwoord dat ze dan wel ergens anders gekocht zouden worden. Het was zeker geen weigering van onze kant, want ook wij moesten even geduld hebben tot de steentjes door ons ontvangen waren. 2 dagen later hadden we het namelijk prima kunnen regelen met de steentjes.

Cees

Duidelijke site met alle info, o.a. verzendkosten.

(Zeer) snelle levering.

We zijn begonnen aan onze nieuwe hobby en zochten hiervoor een Nederlands bedrijf. Dat hebben we gevonden.

snelle en volledige levering!

Anna Wiebrants Bruintjes

Netjes en klantvriendelijk.

Snelle service.

Goede kwaliteit, snelle levering, mooie kleuren, wel aan de prijzige kant ?

Mariska de Bie

Goed en snel geleverd

Snelheid volgende dag in huis