Liesbeth van den bogaerd

(Bewerkt)

Uitgebreide assortiment, aantrekkelijke prijs, lage vezendkosten en snelle levering.

Anke v.d. Berg/Art by Anke

Super zaak. Goede producten voor een redelijke prijs en hele goede swrvice contact is makkelijk en je krijgt snel antwoord op evt vragen.

Janine Hamhuis

Super bedrijf. maandagmiddag 5 uur besteld, dinsdag al bij de post.

Helene Vossepoel

Supersnelle verzending. Prima communicatie. Kraaltjes, niets mis mee en een leuke attentie ontvangen. Ik bestel zeker weer bij deze verkoper.

henrieke

Goede en snelle levering . alles naar wens

Monique Musch

Prima website, snelle levering en goede service.

Goed, snel.

Nee.

Helemaal top!

Tevreden

Als je iets in je winkelmandje hebt en je wacht wat te lang is na enkele minuten je mandje weer leeg en moet alles weer opzoeken en opnieuw aanklikken...beetje vervelend.

Reactie Xitin Beads:

Dank u wel voor uw feedback. Graag wil ik reageren op het winkelmandje. Volgens de makers en beheerders van Mijnwebwinkel.nl waar ik de sofware van gebruik gaat het winkelmandje alleen leeg als de... Dank u wel voor uw feedback. Graag wil ik reageren op het winkelmandje. Volgens de makers en beheerders van Mijnwebwinkel.nl waar ik de sofware van gebruik gaat het winkelmandje alleen leeg als de pagina / browser wordt afgesloten. Zo lang deze geopend blijft zal het winkelmandje niet geleegd worden. De tip is dan ook om te zorgen dat je de pagina geopend houd als je aan het winkelen bent. Zo zal je winkelmandje niet geleegd worden.