Rianne Olree

Xitin Beads geeft heel snel antwoord via de mail en heeft een mooi pakket samengesteld naar mijn wensen. Het is helemaal na tevredenheid. Deel was niet volledig op voorraad en dit wordt kosteloos... Xitin Beads geeft heel snel antwoord via de mail en heeft een mooi pakket samengesteld naar mijn wensen. Het is helemaal na tevredenheid. Deel was niet volledig op voorraad en dit wordt kosteloos nagezonden. Super!

Snelle reactie, passende oplossing gemaakt

Louisa Pijnacker

Altijd leuk om hier te kopen, ook voor aparte items.

Snelle verzending, goede producten

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback. Heel veel creatief plezier gewenst met je aankoop!

Marjolijn

Goede communicatie

Famke Wiesenhaan

Overzichtelijke site, hoge verzendkosten.

snelle levering, vriendelijk mail contact

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback, in tegenstellingstelling tot heel veel andere webshops verwerken wij onze verzendkosten niet in de producten. Hiervoor zijn onze producten te klein. Voordeel is dat we... Dank je wel voor je feedback, in tegenstellingstelling tot heel veel andere webshops verwerken wij onze verzendkosten niet in de producten. Hiervoor zijn onze producten te klein. Voordeel is dat we daardoor onze producten betaalbaar houden en je bij grotere bestellingen van meerdere producten niet ongemerkt 2 a 3 keer de verzendkosten betaald. Wij rekenen de daadwerkelijke kosten die wij kwijt zijn voor het verzenden van jou bestelling door. Dit betreft dus niet alleen de kosten die we aan postnl betalen, maar ook de verpakking om je materialen heen, het verzenddoosje, de af te dragen BTW, het verzendlabel etc. Dit kost allemaal geld en moet toch ergens van betaald worden. Vandaar dat we geen verborgen kosten in onze producten berekenen maar eenmalig het daadwerkelijke bedrag aan verzendkosten. De verzendkosten worden netjes vooraf getoond zodat je zelf in alle vrijheid kunt beslissen of je dit wel of niet te hoog vind en of je wel of niet gaat bestellen.

Marcus Van Roosbroeck

Mooie steentjes zoals beschreven en snellelevering. Maar 4 in voorraad om een dag later te merken dat er nog steeds 4 zijn. Dubbele verzendkosten.

Goed verpakt. (Misschien zelfs te goed of niet ecologisch)

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback. De webshop toonde inderdaad 4 stuks in voorraad bij bestelling no1. Dit artikel wordt ingekocht in zakken van 1000 stuks. We verkopen ze echter per 100 stuks. Dit... Dank je wel voor je feedback. De webshop toonde inderdaad 4 stuks in voorraad bij bestelling no1. Dit artikel wordt ingekocht in zakken van 1000 stuks. We verkopen ze echter per 100 stuks. Dit betekent dat zodra dit artikel wordt verkocht wij 100 stuks afwegen. Dit artikel wordt niet vooraf door ons per 100 verpakt om onnodig verpakkingsmateriaal te besparen. Want bestel je er 4 dan worden er 400 afgewogen en bij elkaar in 1 zakje verpakt ipv in 4 zakjes. Omdat in de grote zak van 1000 stuks soms minder dan 1000 bijv. 980 of soms ook 1050 st. zitten, zetten we ipv 10 stuks dus 9 stuks op voorraad. Dit doen we om te voorkomen dat er achteraf minder op voorraad blijkt te zijn. Daardoor kan het voor komen dat op het moment dat de voorraad op 0 komt er toch nog voorraad ligt. Dit was hier het geval. Toevallig ook 4 stuks, die worden dan alsnog op voorraad gezet. Verder hergebruiken we veel materialen als opvulling van verzenddozen. Daardoor hebben we maar 1 vuilniszak afval per maand.

Claudia Beutels

Top! Snel

Snel, leuk assortiment

Christina Brugman

Goede service, maar verzendkosten best heel hoog voor een envelop met één postzegel

Snel

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback. Omdat je de verzending te hoog vind voor een envelopje met 1 postzegel wil ik graag toelichten uit welke kosten je verzending allemaal bestaat en dat dit niet alleen de... Dank je wel voor je feedback. Omdat je de verzending te hoog vind voor een envelopje met 1 postzegel wil ik graag toelichten uit welke kosten je verzending allemaal bestaat en dat dit niet alleen de postzegel betreft.
Het is namelijk zo dat wij hele kleine en goedkope producten hebben waarin we geen extra kosten voor verzending en verpakking enz. kunnen doorberekenen zoals veel webshops dat wel doen. Daarom hebben we ervoor gekozen om de daadwerkelijke verzend- en handelingskosten bij kleine bestellingen 1 op 1 door te berekenen. Dat gaat niet alleen om 1 postzegel. Maar ook om verpakking van de producten, de envelop waar het in verzonden wordt, het label waar je adres op afgedrukt wordt en een klein stukje van de kosten voor je ideal betaling. Daarnaast nog 21% BTW die bovenop al die kosten komt en we moeten afdragen. Dan kom je uit op de door jouw betaalde verzendkosten. Je ziet vooraf wat die kosten zijn. Dus je kunt vooraf zelf al beslissen of je dit te hoog vind.

AJ

Eerste keer besteld. Goede verzorging en snelle levering. Mooi hangertje

Persoonlijke verzending

Wendy Leeuwe

Alleen maar erg prettig! Fijne materialen..

Snelle levering..netjes verpakt vaak met een leuk presentje of sample erbij. Leuke ideeen die goed te volgen zijn

Sabine Tempelman

Voor het eerst hier besteld, er was iets mis met 1 van mijn bestelde artikelen maar dit is prima opgelost door Annemiek.

Snelle en goede service.

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback, ik ben blij dat ik het voor je op heb kunnen lossen en je verder kunt. Heel veel plezier met je aankoop!