Nico

Een LoopRite tang (Beath Smith) besteld.

Prijs / kwaliteit is top. Bij een vraag van mijn kant een snelle prettige duidelijke reactie gekregen.

D. Van Leeuwen

Top, mooie spulletjes gevonden voor goede prijs, snel ontvangen en zelfs nog een leuk aardigheidje extra waar dochterlief heel blij mee is!

Uitgebreid assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede informering via de mail over de voortgang, snelle verzending, met telkens een kleine attentie erbij!

Nicole

Mee denkend

Monique van Someren

Mooie producten scherpe prijs

Zeer vlotte levering, ruim assortiment en aantrekkelijke prijzen.

Esther

Hele slechte klantenservice als je iets wssr je een terechte klacht over hebt wilt retouneren binnen 14 dagen, Gaat discussie aan met de klant. Als je het na lang zeuren mag terug sturen, heeft ze... Hele slechte klantenservice als je iets wssr je een terechte klacht over hebt wilt retouneren binnen 14 dagen, Gaat discussie aan met de klant. Als je het na lang zeuren mag terug sturen, heeft ze heel toevallig het envelopje wel ontvangen, maar de artikelen ( in mijn geval 5 kettinkjes) zaten er niet meer in. Dus ook geen geld terug. Nog nooit zoiets mee gemaakt!!

Hele slechte klantenservice...

Reactie Xitin Beads:

Hallo Esther,
Hallo Esther,
Wat jammer dat je het op deze manier hebt ervaren. Er is zeker geen discussie geweest over het feit dat je de artikelen wilde retourneren. Toen je aangaf de artikelen te willen retourneren ben ik hier direct in mee gegaan. Echter waren de artikelen met een shoptegoed gekocht. Als artikelen met een shoptegoed zijn gekocht dan krijg je het bedrag ook weer als shoptegoed terug. Het is zelfs wettelijk verplicht om op dezelfde manier terug te betalen als waarmee een klant de artikelen heeft betaald. Tenzij een klant aangeeft hiervan af te willen wijken en de verkoper hiermee akkoord wil gaan.
Daar was je het niet mee eens. Je vond dat je geld terug moest krijgen in plaats van een shoptegoed, ondanks dat je op de hoogte was van de voorwaarden. Ik heb je inderdaad wel gewezen op de voorwaarden dat je eigenlijk het bedrag als shoptegoed terug behoort te krijgen. Niet als discussie, maar omdat dit een voorwaarde van het shoptegoed is. Maar ik ben toch met je eis mee gegaan en heb ik gezegd dat ik je geld terug zou storten ipv een shoptegoed zodra ik de artikelen in goede orde terug heb ontvangen.
Een andere voorwaarde bij retour sturen is dat je artikelen goed verpakt als je ze terug stuurt en dat terug sturen voor eigen risico is. Je moet er dus voor zorgen dat artikelen correct verpakt, voldoende gefrankeerd en onbeschadigd weer bij ons terug komen, dit staat ook vermeld op onze herroepingspagina en in onze leveringsvoorwaarden. Artikelen die we niet of beschadigd terug ontvangen kunnen we helaas niet vergoeden.
Goederen in alleen een papieren envelopje stoppen is helaas geen goede manier om artikelen terug te sturen. Zo'n envelop scheurt omdat de goederen in de envelop geen bescherming hebben van bijvoorbeeld bubbelfolie en daardoor overal achter kunnen blijven hangen, met name tijdens het sorteerproces. Daar is een papieren envelopje niet tegen bestand. Die zijn alleen geschikt om papier zoals brieven en kaarten mee te versturen. Daarnaast raken goederen in zo’n dunne envelop zonder bescherming al snel beschadigd. Goederen die je terug stuurt kun je daarom beter in een bubbel envelop, in een brievenbusdoosje of in een gewoon doosje verzenden.
Ik vind het heel vervelend voor je en ik vind het echt heel spijtig dat dit onderweg is gebeurd met je retourzending, maar het is niet “toevallig” dat dit is gebeurd zoals je stelt in je feedback, het is gebeurd omdat er voor een verkeerde manier van verpakken is gekozen. En die keuze voor het type verpakking is niet aan mij maar aan jouzelf geweest.
Bij beschadigde post (gelukkig zelden van klanten maar wel af en toe van leveranciers) maak ik altijd een video of foto’s. Dit doe ik als de buitenkant dusdanig beschadigd is, dat dit misschien van invloed is op de artikelen die erin zitten. Zo kan ik altijd aantonen dat iets beschadigd is aangekomen en kan de afzender in het geval van een verzekerde zending verhaal halen bij de vervoerder. Ook van deze zending heb ik een video gemaakt. Ten eerste wist ik op dat moment niet van wie de enveloppe afkomstig was, want deze was dicht geseald in plastic, samen met een kaartje van postnl wat over de postcode en het huisnummer van de afzender heen zat. Met op het kaartje de boodschap dat het poststuk helaas beschadigd was etc.
Deze video heb ik je samen met foto’s per e-mail toegestuurd zodra ik wist van wie de post afkomstig was. Je hebt in de video zelf kunnen zien dat dit poststuk geseald was en ik het open moest maken. Ook heb je zelf kunnen zien dat er behalve een klein notitie velletje met jouw gegevens, niets meer in de enveloppe zat en dat er een kaartje van Postnl bij zat waarop de beschadiging van de post was gemeld.
De papieren enveloppe was gewoon niet geschikt en is tijdens de verzending stuk gegaan waardoor de inhoud is verdwenen. Als de inhoud erin had gezeten, had je dit ook op de video gezien en had ik je dit gewoon kunnen vergoeden. Maar zonder artikelen kan ik het niet vergoeden.

Marit

Snelle, nette levering, en prima prijzen.

Snelheid, prijs, netheid

B. Nielsen

Heel goed, uitgebreide assortiment, snelle reactie en snelle levering

Erg vriendelijk en behulpzaam in de communicatie en oplossingsgericht

Daphne

Goede ervaring met Xitin

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

D. Vorswijk

Zeer slechte onprofessionele klantenservice

Geld terug gekregen maar vanwege de slechte service kom ik nooit meer terug en heb het gratis product per direct terug gestuurd. Je kan niet iedereen monddood maken door geld terug te geven. Een... Geld terug gekregen maar vanwege de slechte service kom ik nooit meer terug en heb het gratis product per direct terug gestuurd. Je kan niet iedereen monddood maken door geld terug te geven. Een oprechte excuses was eerder op z'n plaats.

Reactie Xitin Beads:

Alle feiten op een rij:
Klant besteld artikel.
Artikel past door de brievenbus dus wordt in een klein brievenbusdoosje verzonden met track & trace
Postnl geeft in hun app aan dat het...
Alle feiten op een rij:
Klant besteld artikel.
Postnl geeft in hun app aan dat het artikel is bezorgd, dit is helaas niet het geval.
Nu gebeurd dit helaas vaker met brievenbuspakketjes omdat veel van die pakketjes een automatische scan van het systeem krijgen. Deze worden met de normale briefpost bezorgd en deze postbodes hebben vaak geen handscanner om real time te scannen.
In de regel worden deze brievenbuspakketjes vaak alsnog dezelfde dag of binnen enkele dagen bezorgd.
Om te controleren of er niet toch iets mis is gegaan vraag ik nogmaals naar de adres gegevens om die te vergelijken met wat er tijdens de bestelling is opgegeven.
Ik vraag de klant om in de tussentijd in de straat na te vragen of het per ongeluk op het verkeerde adres is bezorgd.
Adres gegevens zijn correct, klant geeft aan niet in de straat na te willen vragen. Daar heeft de klant een eigen reden voor, dus die mogelijkheid laat ik vallen.
Ik vraag de klant om nog een paar dagen af te wachten in verband met de eindejaarsdrukte met de post. En als het er dan nog niet is om dan nog even contact te hebben om ervoor te zorgen dat de klant alsnog het pakketje krijgt.
Klant geeft aan dat Postnl hun "altijd bedonderd"
Ik geef aan dat ik die ervaring niet heb en dat ik verwacht dat het nog wordt bezorgd. Ik vraag nogmaals om vanwege de eindejaarsdrukte nog een paar dagen af te wachten en dan weer contact te hebben.
Klant wordt boos want men heeft hele slechte ervaringen met Postnl en komt met een opsomming van alles wat Postnl niet goed heeft gedaan of doet.
Ik geef aan dat ik dit vervelend voor de klant vind, maar dat ik voor alle andere zaken die de klant met postnl ondervind helaas weinig voor de klant kan betekenen. Ik geef aan dat ik dat wel kan voor de bestelling die de klant bij mij heeft gedaan.
Klant stuurt een nog onvriendelijkere mail met name over postnl maar ook de toon jegens mij wordt zeer onvriendelijk.
Ik geef nogmaals aan dat ik de klant graag wil helpen om de spullen binnen te krijgen, maar wegens de drukte aan het eind van het jaar met de post ik toch nog graag een paar dagen wil afwachten. Omdat de ervaring leert dat het meestal gewoon wordt bezorgd. Tevens geef ik aan dat ik het fijn vind als we daarover vriendelijk kunnen blijven communiceren.
Klant is nog steeds boos en blijft op onvriendelijke toon communiceren.
Ik geef nogmaals aan dat ik de klant graag wil helpen, maar dat alleen kan met deze specifieke bestelling en dat als we er niet vriendelijk over kunnen communiceren het voor mij ook ophoud.
Klant blijft ondanks mijn verzoek om vriendelijk te blijven mails sturen die steeds onvriendelijker van toon worden, vol met aannames zitten die niet kloppen en zelfs dreigend worden. Ik besluit niet meer te reageren zolang de mails onvriendelijk en dreigend blijven.
Ik wil ook niet meer afwachten of postnl de bestelling nog af gaat leveren en vind dat ik de klant beter direct schadeloos kan stellen. Ik maak een creditorder aan. Ik stort de klant het geld terug. In de mail die de klant daarover ontvangt via het webshop systeem, geef ik aan dat ik de klant graag schadeloos wil stellen en de klant het pakketje mag houden als het alsnog aan komt.
Ook deze mail viel helaas niet goed wat nog enkele onvriendelijk e-mails aan mijn adres tot gevolg had, ondanks alle goede bedoelingen van mijn kant.
De volgende dag ontvang ik een nieuwe mail. Postnl had een poging gedaan het pakje af te leveren en heeft dit naar het pakketpunt gestuurd. Het was een pakje wat prima door de brievenbus paste dus er was geen enkele reden om dit niet via de brievenbus te bezorgen. Blijkbaar besloot Postnl anders. Vreemde gang van zaken maar het doet niets af aan het feit dat het pakketje zoals verwacht dus toch nog onderweg was en alsnog bezorgd werd. De poging van postnl om te bezorgen lokte wederom enkele nieuwe zeer onvriendelijke mailtjes aan mijn adres uit. Ik heb daar niet op gereageerd.
Kortom, ik kan excuses maken, maar alleen voor het feit dat ik helaas niet in de gelegenheid was om als klantenservice van Postnl dienst te doen voor zaken die niets te maken hadden met het pakketje die bij mij was besteld. Tevens een excuus omdat het pakketje niet de volgende dag is afgeleverd maar in de eindejaarsdrukte later werd afgeleverd dan de klant had gehoopt.
Verder betreur het dan ook zeer dat deze klant het nodig vond om de boosheid jegens postnl op mijn bedrijf te projecteren en mij daarvoor een slechte feedback te geven. Ik heb er alles aan gedaan om vriendelijk en behulpzaam te blijven en om deze klant te willen helpen en schadeloos te stellen. Ik vind het dan ook erg jammer dat dit niet wordt gewaardeerd en totaal verkeerd is geïnterpreteerd.

T

Mooie producten.

Netjes en op tijd geleverd.