Alicja

Goede en fijne site met veel verschillende diamond paintings

Goede service en goedkoop!

Prima levering.

kleine bestelhoeveelheden mogelijk.

Heel goed e n snelle levering

Snelle levering en duidelijke vermelding van producten op de website

Jacqueline

Snel in huis, heel zorgvuldig ingepakt, goede service

Lydia Janssens

Zeer tevreden over de webshop en de snelle reactie op mijn vragen.

Vlugge en correcte levering.

Het bestellen gaat goed en makkelijk. De kwaliteit is prima. Als er iets mis is, wordt dit meteen opgelost.

Ik zou graag meer fantasy willen zien in het aanbod.

Kwaliteit.

Wilma

Enorm veel dingen om uitn te kiezen en leuk geprijsd

goed en overzichtelijk

Goed. Netjes geleverd met tips over daimond painting.

Brief met uitleg en tips

Heel goede ervaring was vroeger al eens klant . Goede kwaliteit van producten. Vriendelijkheid en veel keuze
echter vind ik wel de verzendkosten voor Belgie overdreven duur. Is ook de reden waarom ik er niet veel bestel. Als je maar enkele kleine dingen nodig hebt is het duur.

veel keuze
goede uitleg bij de producten
vriendelijkheid
leuk geschenkje met de feestdagen

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback. Ik haak graag in op de opmerking over het dure verzend tarief. Helaas verzinnen wij deze post tarieven niet zelf maar komen we onze klanten uit Belgie hierin wel enorm... Dank je wel voor je feedback. Ik haak graag in op de opmerking over het dure verzend tarief. Helaas verzinnen wij deze post tarieven niet zelf maar komen we onze klanten uit Belgie hierin wel enorm tegemoet.
We hebben voor Belgie 4 verschillende post tarieven die starten bij 2,25 euro voor een envelopje en naar gelang het gewicht of grootte van de artikelen (bijv als het niet door de brievenbus past) oplopen tot maximaal 9,99 euro. In dit geval ging het om pakketpost. Postnl rekent voor pakketpost tot 2 kilo zonder track & trace al 9,80. Wij rekenen 9,99 maar hebben voor die 19 cent meer als extra service track & trace en aangetekende verzending, waarbij je pakket tot 500 euro verzekerd wordt opgestuurd. Deze service kost normaal 18,00 euro en in dit geval is er 9,99 euro gerekend. Dat is ruim 8 euro minder. Hierin komen we onze Belgische klanten dus enorm tegemoet. Ik hoop dat je met deze uitleg wat meer zicht hebt gekregen op de tarieven die de post in rekening brengt en de gereduceerde tarieven van Xitin. Een fijne jaarwisseling gewenst!

Willeke Dijk van

Snelle levering, goed verzorgd, leuke attentie erbij. Duidelijke beschrijving.

Snelle levering. Binnen 3 dagen bezorgd.