Op voorhand zag ik er best tegen op 3x een hele dag maar doordat de opleider de lesstof erg goed kon overbrengen is me dit 100 procent mee gevallen. Ik denk dat ik met de kennis wie ik heb...Op voorhand zag ik er best tegen op 3x een hele dag maar doordat de opleider de lesstof erg goed kon overbrengen is me dit 100 procent mee gevallen. Ik denk dat ik met de kennis wie ik heb opgedaan een stuk wijzer ben geworden . Echt een aanrader.
Klaas-Jan Rosenberg
De eerste dag van de training was back tot basics en vooral goed voor beginnende verkopers en voor ervaren verkopers hooguit een opfrisser. De tweede dag kwam vooral voor mij een stuk dichter bij...De eerste dag van de training was back tot basics en vooral goed voor beginnende verkopers en voor ervaren verkopers hooguit een opfrisser. De tweede dag kwam vooral voor mij een stuk dichter bij het ontwikkelen van de vaardigheden waar ik een beetje tekortschoot.
Lieke Homrighausen
Ervaring was zeer positief. Ik heb samen met nog 1 persoon de training gevolgd waardoor de persoonlijke aandacht goed was. Ik heb veel geleerd en kan dit zeker in de praktijk gebruiken.
Marjolein Geerdink
Deze training geeft je o.a inzicht in hoe je effectief kunt communiceren met diverse type mensen en in diverse situaties. De tips en trucs die tijdens de cursus gegeven worden zijn direct in de...Deze training geeft je o.a inzicht in hoe je effectief kunt communiceren met diverse type mensen en in diverse situaties. De tips en trucs die tijdens de cursus gegeven worden zijn direct in de praktijk toepasbaar. Ik vond het prettig dat wij een kleine groep van 4 cursisten hadden, voldoende aandacht dus voor de persoonlijke leerdoelen. Ik ben een stuk wijzer geworden.
Carla Solleveld
Het was een geweldige cursus we hadden een hele fijne groep die elkaar erdoor heen trok. Waren goed op elkaar ingespeeld. Vinden het ook jammer dat we elkaar niet meer zien. Goede leraar...Het was een geweldige cursus we hadden een hele fijne groep die elkaar erdoor heen trok. Waren goed op elkaar ingespeeld. Vinden het ook jammer dat we elkaar niet meer zien. Goede leraar die ons ook goed hielp.
Wim Roest
Een zeer goede opleiding met een kleine groep die vooral tegen dezelfde problemen aanlopen ook al waren de bedrijven helemaal anders. Ze bellen van tevoren op wat je behandelt wilt hebben en dat...Een zeer goede opleiding met een kleine groep die vooral tegen dezelfde problemen aanlopen ook al waren de bedrijven helemaal anders. Ze bellen van tevoren op wat je behandelt wilt hebben en dat hebben ze perfect gedaan. XL10 beveel ik echt aan om opleidingen te volgen.
Tom Koggel
De training Praktisch Leidinggeven geeft op alle vlakken de tools die je nodig hebt om beter om te gaan met de vele denkbare situaties waarin een (team)leider zich kan begeven, zowel de prettige als...De training Praktisch Leidinggeven geeft op alle vlakken de tools die je nodig hebt om beter om te gaan met de vele denkbare situaties waarin een (team)leider zich kan begeven, zowel de prettige als de minder prettige.
Latoya Dankers
Fijne cursus, met een goede trainer. Er was veel persoonlijke aandacht en er werd ook in praktijk aan eigen cases gewerkt. Ik heb erg veel aan de cursus gehad en kan wat ik geleerd heb...Fijne cursus, met een goede trainer. Er was veel persoonlijke aandacht en er werd ook in praktijk aan eigen cases gewerkt. Ik heb erg veel aan de cursus gehad en kan wat ik geleerd heb toepassen in mijn werk en dagelijks leven.
Ellen Wes
Leuke en leerzame ervaring. Tips om assertiever te zijn en niet in de verwijtende sfeer te komen. Leuk om te zien hoe het is om een spiegel voorgehouden te worden.
Maaike Helthuis
De training effectief communiceren waarbij ik aanwezig was, was helaas voornamelijk gericht op de psychologische begeleiding in rouwverwerking van één van de deelnemers. Hierdoor was het vrijwel...De training effectief communiceren waarbij ik aanwezig was, was helaas voornamelijk gericht op de psychologische begeleiding in rouwverwerking van één van de deelnemers. Hierdoor was het vrijwel onmogelijk om de training effectief te doorlopen. Daardoor heb ik geen positieve ervaring met de training. XL10 is hiervan op de hoogte en we zijn aan het werken aan een oplossing.